Спорт Депо - коректният български работодател

Платена публикация

Спорт Депо - коректният български работодател
Снимка: Спорт Депо

Спорт Депо, за разлика от останалите мултибранд вериги магазини за спортни стоки, е изцяло българска компания. Тя е една от малкото, които продължават да са лидери в своя бранш, независимо от конкурентните чуждестранни фирми, които все повече настъпват на българския пазар. Да си лидер в нещо, означава да бъдеш лидер във всичко, което те определя.

В случая със Спорт Депо, това означава да си коректен партньор и работодател. Компанията разполага с над 20 магазина на територията на страната, като в тях работят над 300 служители.

Всички те се радват на изключителна приятелска среда и лично внимание от страна на мениджмънта.

Постоянните обучителни програми, преференциалните условия за пазаруване в магазините, в които работят, специалните корпоративни бонусни пакети и подаръци и тиймбилдингите са само част от придобивките, с които служителите на Спорт Депо могат да се похвалят.

Заплащането е актуално на пазара, а чрез допълнителните бонусни схеми то става доста атрактивно. Спорт Депо е компания, която никога не е забавяла изплащането на заплатите на своите служители. Всички те се осигуряват на пълните си възнаграждения.

Работното време е гъвкаво и съобразено с нуждите на всеки служител. Обикновено то следва работното време на търговските центрове, в които са разположени магазините на Спорт Депо или сезонността там, където магазините са изградени на собствени терени на компанията.

В Спорт Депо работят основно млади хора. Най-много те са във възрастовата група от 20 до 30 г. В последните две години обаче, се наблюдава ръст в служителите на възраст между 30 и 40 г.

Това означава, че Спорт Депо е  припознат като сигурен и коректен работодател.

Според служителите на компанията, работата в Спорт Депо те бележи със знак за качество за цял живот.

В следващите три години, Спорт Депо планира да отвори още девет магазина в България, три в Сърбия и три в Румъния. Ще разкрие над 150 работни места на ниво магазинна мрежа и минимум 40 на ниво централен офис.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти