Щрак > Таг > Принт

Платена публикация

Точно както електронния четец не може да замени чуството да разлистваш страниците на стара книга, така и албумите в социалните мрежи не могат да заменят старите семейни албуми или стените обсипани със снимки в рамки. Колко по-дигитална става средата ни, толкова повече ценим аналоговите си спомени и носталгията покрай тях. Taggy взима най-доброто от двата свята - удоволствието от Instagram и удовлетворението да запазиш любим спомен на стената, на хладилника или в онази, специалната кутия. 

За какво говорим? Taggy е иновативна фото будка, използваща силата на Instagram, за да създава трайни спомени от всяко събитие. Taggy e hashtag фото будка. Като един истински Instagram influencer постоянно броди из безкрайните hashtag-ове, намира "избрания" и автоматично принтира снимката с него.

Taggy
Снимка: Taggy

Как работи?

Всъщност е доста просто - снимате, hashtag-вате и вземате своята снимка.

E, зад кулисите има малко повече работа, но ние подготвяме всичко необходимо.

Taggy автоматично търси и принтира снимки, които използват предварително зададен hashtag, като може да изкарва снимка на всеки 10 секунди. Как да можем да направим това още по-интересно? Taggy дава възможност за използване на индивидуална, специално направена за повода рамка - брандирана с Ваш дизайн или подготвена от нашите дизайнери. Така сте сигурни, че хората няма да забравят откъде и откога е снимката, а Вашите гости или клиенти ще си спомнят с усмивка за Вашето събитие.  

Taggy
Снимка: Taggy


Taggy, заедно с всичко, което предлагаме към него, е подходящ както за частни партита като рождени дни, кръщенета и сватби, така и за team building и корпоративни събития. Или казано по друг начин - всяко събитие, което искате да остане като мил спомен за всички.

Какви са предимствата?

За всички:

Taggy е бърз, лесен за ползване, работи сам, компактен е и може да се използва от всяка точка на планетата (няма нужда да сте близо до него, за да принтирате снимката си).

Taggy
Снимка: Taggy

За организатори и домакини на събития:

С Taggy, предлагате на своите гости нов и интересен начин за забавление, който със сигурност ще ги заинтригува и ще направи събитието Ви вълнуващо и иновативно.

За брандове:

Taggy Ви позволява да стартирате или затвърдите позициите си в социалните мрежи с нов начин за brand engagement и user generated content, да увеличите своя brand awareness и да намерите нови фенове и клиенти. Тъй като Taggy работи с hashtag, специален за Вашето събитие или рекламна кампания, мониторингът на ефективността е лесен - просто потърсете Вашия hashtag в Instagram и ще видите всичко публикувано от Вашите гости.

#tag you’re it!

Разбери повече на: hellotaggy.com

Taggy
Снимка: Taggy

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти