Schneider Electric пуска на пазара в България серия ключове и контакти, отличени с награда RedDot за продуктов дизайн

Платена публикация

Schneider Electric
Снимка: Schneider Electric

Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, направи забележителна промяна в изключително успешния дизайн на серията ключове и контакти Unica. Компанията пуска на пазара в България нови цветове и материали, които да подхождат на всеки декор, а неустоимият дизайн на новата Unica е отличен с наградата за продуктов дизайн Red Dot.

Новата гама e наследник на съществуващата най-успешна серия ключове и контакти на компанията, като е напълно съвместима и може да се комбинира или заменя частично. Серията се произвежда в Пуенте дел Рейна, Испания, и предлага разнообразни стилове и функции, отговарящи на нуждите от подобряване на качеството на интериорния дизайн и начина на живот.  

Schneider Electric
Снимка: Schneider Electric

Това е и най-широката гама на пазара с над 250 функции за осветление, управление, защита, комфорт и комуникация и е подходяща, както за дома, така и за всякакъв вид сгради – хотели, училища, офиси, болници, търговски центрове и др.

За най-нетърпеливите да се докоснат до новата гама, Schneider Electric подготвя различни активности в рамките на месеца, сред които и игра „Спечели новата Unica за вкъщи!“

Schneider Electric пуска на пазара няколко подсерии на Unica, сред които Unica Studio, Unica Studio Color, Unica Studio Metal, Unica Pure и Unica Pro. Те предлагат широка гама от 30 цвята декоративни рамки от различни материали – от висококачествен полимер до естествени финиши и материали като стъкло. Серията се допълва от метализирани цветове и рамки, както и механизми с антибактериално покритие 

С шест конструктивни варианта, елегантни форми, множество цветове и качествен материал, новата Unica е създадена, за да спечели сърцата и да привлече вниманието.

Schneider Electric
Снимка: Schneider Electric

Интелигентната конструкция на продуктите и модулната структура дава възможност за бързо инсталиране и лесен монтаж, а благодарение на широкия набор от функции, от базови до такива за свързване и управление, новата Unica е подходяща за различни типове проекти.

Серията ключове от гамата на новата Unica не остават незабелязани, защото:

  • са естетични, ергономични и интуитивни;
  • са лесни за монтаж;
  • осигуряват повече пространство за връзки с кабели;
  • поддържат съвместимост с предшестващи решения;
  • осигуряват плътен монтаж към стената.

Schneider Electric
Снимка: Schneider Electric

Научете повече – посетете страницата на новата Unica.

В допълнение заедно с новата Unica на пазара е и Unica System+  - цялостна система за офис оборудване с подови кутии, колони за бюро и безжични зарядни, приложими във всякаква среда, включително и у дома. Съвместимостта на новата Unica и Unica System+ дава огромни възможности за осъществяването на всякакви проекти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти