С какво да съчетаем дамската тениска

Платена публикация

pause jeans
Снимка: pausejeans-online.com

Някои видове дрехи са просто задължителни. Без тях трудно бихме могли да постигнем желаната от нас визия, което и причината да ги наричаме “must have” придобивка. Добър пример за това са дамските тениски, които днес можем да открием в какви ли не разновидности – изчистени модели, с щампа, широки и тесни, с надписи и др. Също така имаме възможност да ги купим и от онлайн магазин, като по този начин ще си спестим време, а и ще извършим селекцията, сравнявайки отделните предложения на спокойствие.

Защо дамската тениска е толкова предпочитана дреха

Съвременните дамски тениски са сред водещите елементи от нашия ежедневен аутфит, на който залагаме много, но най-вече разчитаме на него, за да сме красиви и да се чувстваме комфортно, докато сме на една честота с динамиката на града. Този вид блузи са удобни за носене, могат да се комбиниран с абсолютно всичко, но се носят предимно с дънки, панталони, анцузи, кожени якета, сникърси, обувки на висок ток и др. Всяка една от тези комбинации ще ни направи да изглеждаме модерни и стилни. 

С какво можем да я съчетаем 

Дори и да сме похарчили сериозна сума пари за марков Т-шърт, ако не знаем как и с какво да го комбинираме, неговата красота едва ли ще се разгърне на 100%. Ето и някои добри идеи за това как да го носим и да изглеждаме актуално: 

► дънки и сникърси – класически подход при носенето на блуза с къс ръкав, която “търпи” всякакво приложение. Визията придобива небрежно-елегантно излъчване, а резултатите са винаги топ;

► панталон с висока талия и кецове – ако решим да носим дамската тениска в подобно съчетание, няма как да не изглеждаме стилно и привлекателно, а в допълнение ще се чувстваме и удобно;

► ефектен анцунг – какво по-добро допълнение към този аутфит от базов Т-шърт в подходящ цвят? Смело заложете на тази визия, ако държите на удобството в ежедневието и определяте спортната визия за най-удачна за вас;

► пола с високи токчета или сникърси – трябва да сте елегантни, но това не е напълно вашия стил? Облечете това съчетание и смело заложете на спортно-елегантната визия, която никога не излиза от мода. 

Има много различни начини, по които да носим блуза с къс ръкав. На който и да заложим, при едно добре обмислено съчетание, модната ни заявка ще е със сигурност атрактивна и различна от тази на останалите. 

Кои модели са най-модерни 

За най-ефектни модели дамски тениски се определят тези с щампи, с яка, с камъни, но в пълно противоречие с всеки тях се подреждат и изчистените блузи в бяло. Те могат да стоят доста елегантно, когато са съчетани с хубав аксесоар за допълнителен блясък. Ако имате добър вкус и сте “на ти” с модните тенденции, няма как да не направите впечатление със секси визията си, която също така носи и комфорт. Памучните спортни модели дамски тениски са също доста предпочитан продукт, който не се вписва в никаква рамка по отношението на комбинирането му с други облекла. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти