Рецепта за повече жизненост и енергия

Платена публикация

Рецепта за повече жизненост и енергия
Снимка: Revita.bg

Водите ли твърде интензивен начин на живот? Смятате ли, че стресът ви идва в повече? Често ли се чувствате уморени и напрегнати? Обикновено се храните нездравословно и с каквото ви падне?

Вие сте пушач? Всяко едно „Да” тук означава, че имате нужда от коренна промяна на някои свои навици...

Установено е, че в над от 90% от случаите, перманентното усещане за умора и присъщите за него симптоми, се дължат на недостиг на ценни хранителни вещества в организма.

Стресът и лошото хранене са главните виновници за липсата на хранителни вещества в тялото. Тази липса обаче, може да доведе до необратими последствия за човешкото здраве.

Натуралните витамини като суперхрана!

Витамините с естествен произход, са източник на вещества, извлечени от пресни, сурови храни, като плодове, растения и зеленчуци. Натуралните витамини са създадени от сурови храни, което много ги доближава до същинската храна. Натуралните витамини се обозначават с „Whole Food”, което идва да подскаже, че витамините съдържат всички жизнено важни елементи, открити и в храните.

Натуралните витамини нямат нищо общо със синтетичните! Синтетичните витамини съдържат химични съединения, които не се срещат в природата. Те нямат хранителна стойност, не се усвояват добре и човешкият организъм не ги разпознава. Понякога те дори могат да бъдат токсични и опасни.

Мултивитамини Alive – живителна енергия от природата!

Alive мултивитамини са натурални витамини със съдържание на вещества, извлечени от пресни, сурови растения, плодове и зеленчуци! Alive мултивитамини спадат към категорията “Whole Food” витамини, което е отбелязано и на опаковката им.

Alive мултивитамини осигуряват всичко необходимо за нормалното функциониране на костите, дебелото черво, храносмилателната, нервната, сърдечно-съдовата системи, зрението и имунитета! Подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите!

Продуктът е източник на 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини! Не съдържа оцветители, консерванти, захар и други изкуствени вещества!

Всяка капсула от Алайв-суперхрана се абсорбира непосредствено след приема, разграждайки се за по-малко от 30 минути. За да усетите енергията веднага!

Alive мултивитамини са продукт на компания Nature’s Way, USA – лидерът в индустрията на хранителни и диетични добавки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти