Раят за жадната кожа е на земята

Платена публикация

L"Oreal
Снимка: L"Oreal

Сухото и топло лято е мечта за повечето от нас, но ако попитате кожата на лицето си какво мисли по въпроса, едва ли ще ви каже същото. Ако попадате в онзи голям процент на жени, чиято кожа има непрестанна нужда от овлажняване, значи знаете, че лятото е истинското изпитание за нея (а оттам – и за нас, нейните горди собственички). 

Да я поддържаме еластична, свежа и без бръчки, когато навън е горещо и сухо, не е лесна работа – трябва ни нещо, което да задържа влагата в кожата достатъчно дълго време, и същевременно да е леко и немазно, защото мазното е последното, което човек иска върху себе си в тези дни.

И така, какво да е това нещо? Не върви да ходим с влажна кърпа на лицето по цял ден, нито да се пръскаме с вода през 30 минути – това даже би имало обратния ефект.  Разбрахме обаче, че L’Oréal Paris има предложение, което звучи и изглежда много по-адекватно – овлажняващ флуид, събиращ изключителните свойства на растението алое вера и любимата на всички ни хиалуронова киселина. Звучи точно като НЕЩО, с което искаме да намажем кожата си в жегата, нали?

L"Oreal
Снимка: L"Oreal

Флуидът Hydra Genius действително обещава да е гениален, тъй като е точно това - един мощен овлажняващ продукт, който се плъзга върху кожата леко и нежно, буквално като приказка, и се абсорбира за секунди. Със сигурност ще опипате кожата си невярващо след нанасянето му, за да установите отново и отново, че няма никакво омазняване, тежест или лепкавост – само чувство на мекота и свежест.

Двете основни съставки в Hydra Genius - растението алое вера и хиалуроновата киселина, са основните „виновници“ за гениалността на този флуид. Алоето е известно отдавна със своето изобилие от витамини и минерали, със свойствата си да третира различни кожни проблеми, като изгаряния,, малки инфекции и дори по-сериозни състояния, като екземи, и освен това хидратира изключително мощно и се бори с признаците на стареене.

Хиалуроновата киселина пък, която е нещо като осмото чудо на света, оставя кожата с онова чувство на лукс, чистота, еластичност и здраве, което всички търсим непрекъснато. Тъй като тя има свойството да задържа вода в размер на 1000 пъти теглото си, присъствието ѝ в гела гарантира абсорбиране на влагата и задържането ѝ в кожата, придавайки ѝ свеж и еластичен вид. 

L"Oreal
Снимка: L"Oreal

Hydra Genius идва в красив флакон, с много летен, тюркоазен цвят, а ароматът му е точно такъв, какъвто го искате – лек и ефирен, с мирис на вода и свежест. Подходящ е за всички видове кожа, имаща нужда от активна хидратация -  нормална към суха, нормална към смесена и суха към чувствителна. 

Ефектът му е повече от дълготраен – можете да сте спокойни, че едно нанасяне ви осигурява 72 часа хидратация, което е чудесно особено за тези от нас, които са хукнали да катерят планини или да кръстосват плажове, и има риск да изпуснат някое и друго нанасяне. Освен това е точно 70 грама, така че, както се казва, дори може да си го сложите в джоба на дънките и да се качите на самолета към някоя пустиня, ако така си представяте перфектната отпуска. И гарантираме, че поне за кожата си там няма да има нужда да се притеснявате! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти