Първото издание на инициативата Мисия Супердок награди най-обичаните от пациентите лекари на бляскава церемония на 3 юли в Пловдив

Платена публикация

Мисия Супердок
Снимка: Мисия Супердок

Мисия Супердок е специален проект на платформата superdoc.bg с подкрепата на фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл, който цели да отличи медиците, спечелили доверието и благодарността на пациентите си.

Благодарността датира от древни времена и въпреки невъзможността да определим с точност самото начало, можем уверено да твърдим, че тя няма да има край докато съществува човечеството. Предизвикателствата на отминалата година на пандемия доказаха още веднъж колко е важно да изразяваме своята благодарност – към близките хора, но и към медиците, които са ни предоставяли професионална и човечна грижа за здравето независимо от обстоятелствата. Именно тази идея стои в основата на Мисия Супердок и превърна церемонията по награждаването на отличените лекари в една истинска гала вечер на благодарността, в чийто център бяха най-обичаните лекари и прекрасните думи на техните пациенти.

Мисия Супердок
Снимка: Мисия Супердок

Мисия Superdoc 2020 си постави за цел да отличи лекарите с най-голям брой максимални оценки в платформата в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на респект към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти и зад нея стои желанието да бъдат наградени и популяризирани още повече именно най-обичаните медици. Пълния списък с отличените можете да видите тук.

Специалната награда за най-популярен лекар в платформата взе изключително обичаният акушер-гинеколог д-р Иван Димитров, а със специални награди за Утвърден специалист и Най-популярен лекар в съответната специалност бяха отличени доц. Илия Карагьозов, акушер-гинеколог, доц. Александър Шинков, ендокринолог, д-р Соня Галева, ендокринолог, д-р Марияна Венелинова, дерматолог, д-р Емил Атанасов, уролог, доц. Деян Анакиевски, уролог, проф. Деян Йорданов, гръден хирург, д-р Даниела Петрова, офталмолог, д-р Доротея Станчева, гастроентеролог, д-р Катя Кирова, УНГ специалист и д-р Деница Даскалова, общопрактикуващ лекар.

Мисия Супердок
Снимка: Мисия Супердок

Някои от останалите отличени специалисти в пилотния проект Мисия Супердок 2020 са д-р Иванина Кацарова, общопрактикуващ лекар, Стара Загора; д-р Николай Гечев, педиатър и детски нефролог Пловдив; д-р Милка Йонкова, акушер-гинеколог, София; д-р Васил Пепелджийски, гастроентеролог, София; д-р Артин Магардичян, ендокринолог, Варна; доц. Даниела Грозева, дм, дерматолог, Русе; д-р Живко Сиромахов, уролог, София; д-р Василис Фурлакис, ортопед, София; д-р Стефка Драганова, пулмолог, Пловдив; д-р Красимир Шопов, хирург, София; д-р Ася Чакърова, кардиолог, София; д-р Георги Савов и доц. Георги Ангов невролози от Баланс Клиник, София; д-р Нина Миткова, офталмолог, София; д-р Зекерия Батмаз, УНГ, София.

Специален гост на събитието беше и заместник-кмета „Екология и здравеопазване“ на Пловдив инж. Анести Тимчев, който отправи своите поздравления към всички отличени медици и връчи наградите в две от категориите. Да си лекар „не може да бъде друго, освен съдба, защото да добавиш към своите проблеми и проблемите на хората, с които се срещаш, без никой да те задължава, да се налага да четеш, да се усъвършенстваш, за да бъдеш по-полезен, да се събуждаш сутрин, вечер да си лягаш с проблемите на хората, с които се срещаш, не е нищо друго освен съдба. Най-доброто тук е, че именно тези невидими за очите, съкровени човешки качества Ведра и Супердок правят популярни„ сподели инж. Тимчев в своето обръщение към гостите.

Отличените лекари получиха специалните златни значки „Мисия Супердок“, символ на инициативата, почетни грамоти и подаръци от Ведра Интернешънъл. Но нещо още по-важно – те са получили любовта и признанието на своите пациенти.

Мисия Супердок
Снимка: Мисия Супердок

Награди връчваха утвърдените специалисти проф. д-р Бойко Коруков, Председател на Българското хирургическо дружество и проф. д-р Мирослава Бошева, педиатър и детски пулмолог в УМБАЛ „Свети Георги“ в гр. Пловдив. Г-жа Теодора Петрова, управляващ партньор във Ведра Интернешънъл, и д-р Диана Милушева, член на Борда на директорите във Ведра също връчиха награди на отличените медици, както и г-жа Ваня Чонева, основател на Superdoc.bg и Анна Бурова, Георги Христов и Петко Карабаджаков от Superdoc.

За доброто настроение се погрижиха водещите Костадина Начева, маркетинг мениджър във Ведра Интернешънъл, както и талантливата певица и актриса Милица Гладнишка. Развлекателната програма на гала вечерта беше изпъстрена с прекрасните изпълнения на децата от танцовите формации Електра Джуниър, Dance Home и Street Dance School The Center на Пловдивския културен институт, както и с истинска танцова фиеста на пловдивската формация „Елика.“ Пълният запис от церемонията можете да гледате в YouTube: 

Супердок и Ведра благодарят на всички, които оставиха своето ревю на сайта superdoc.bg и така станаха част от мисията за споделяне на доброто, на човешкото, на онова, което върви ръка за ръка с високопрофесионална грижа и компетенция в областта на медицинската наука. От своето създаване до края на 2020 год. в Superdoc са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на инициативата Мисия Супердок.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти