Проучвания показват, че жените играят повече на слотове от мъжете

Платена публикация

жена казино
Снимка:

Слот машините стават все по-чест и предпочитан избор за голяма част от почитателите на риска. Благодарение на красивата си визия, разнообразната тематика, както и шансът да бъдем късметлии и печеливши, след като този вид игри не изискват никаква стратегия и оставят всичко в ръцете на шанса, не трябва да се изненадваме, че именно тази секция се радва на най-много внимание, при това в платформите на всеки лицензиран и уважаван бранд.

През годините ще открием, че учените винаги са се интересували от потребителите в тази индустрия, особено след като от тях трябва да дойдат иновациите и предложенията за по-качествена игра. Следователно кои са най-честите играчи, които можем да срещнем. Това е един интересен въпрос и университетът в Орегон има още по-интересно мнение. След като господата правят проучване по темата, очевидно използвайки американските данни, установяват, че някои от най-големите почитатели на слот машините, са дами на възраст между 55 и 60-годишна възраст, които притежават собствено жилище.

Профилът на американските потребителки показва, че става въпрос за домакини с доход от 55 000 долара на година, а що се отнася до интелекта, дамите най-вероятно са с колежанко образование или някаква форма на висше образование, ако трябва да го наложим на местна почва. За изненада на мнозина, според направените изчисления, малко по-зрелите дами отговарят за около 70% от приходите в различните казина, при това на годишна база. Ето защо и някои от най-големите джакпоти, които бихме открили в игри като Burning hot, са повишени значително от нежния пол. Какво обяснението за американските потребителки?

Повечето са прекарали целия си живот в работа и точно сега имат желанието просто да използват финансите си и свободното време, за да се забавляват. Най-вероятно са свободни и имат правото да го направят. Защо обаче точно слот машините? Ако вярваме на по-сериозните твърдения, игрите на маса са резервирани за  богаташите и почитателите, които могат да си позволят по-смелата игра. По тази причина слот машините остават за онези  дами, които искат да се забавляват, нямат нуждата от стратегии и различни мнения, а и с онлайн платформите ще се радват на пълната свобода и възможност да бъдат себе си.

Ще открием в различните платформи на анализаторите, че са обяснени всички принципи на игра, а дори можем да видим и основните разликите между безплатни игри и реални, като такива има и могат да спестят много главоболия на бъдещите почитателки. И другата важна причина да има повече дами, които да изберат тази игра е и фактът, че често ще открием необходимото разнообразие. Дори и самият принцип на работа да е еднакъв, темата и бонусите са различни и това е прекрасно.

И ако има един позитив, който дамите вадят, това със сигурност е присъствието на социалния фактор. Някои дами избират това забавление в компанията на приятелки, други искат просто да мине малко време и да намерят малко повече покой след дългия и натоварен ден. Не е нужно дори да говорим за отговорна игра, защото точно при тези почитателки на риска, играта е съобразена с всички познати фактори.

И спокойно, в Европа почитателките на тази игра са значително по-млади и според проучванията от миналата година, повече от 40% от новорегистрираните профили са именно на дами, които се оказват и достатъчно добра конкуренция на мъжкия пол, а това пък е още по-добра новина. Адреналинът от риска винаги е бил добре дошъл, особено ако играта стане и много по-красива.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти