Пробиотици? Полезните бактерии за здраве в стомаха

Платена публикация

Пробиотици? Полезните бактерии за здраве в стомаха
Снимка: netinfo

Изчистване от токсините и подсилване на имуннатa система

Начинът, по който преминава нашето ежедневие е променен. Храната, която приемаме, въздухът, стресът, динамиката на деня нямат нищо общо с условията на живот от преди няколко години. Това води до състояния на хронична умора, натрупване на токсини в организма, които стават предпоставка за поява на редица алергии, неразположения и дори могат да прерастнат в сериозни болестни състояния. 

В такъв момент нашият организъм има нужда от помощник. Lactoflor Opti6 може успешно да се справи със състоянията на неразположение, като едновременно с това изгради естествена бариера на организма към вредните бактерии.

10 милиарда жизнеспособни добри бактерии само в една капсула

Lactoflor Opti6 е българският пробиотик от ново поколение, който може да се погрижи и да се справи с редица проблеми, застрашаващи нашето здраве. Детоксикацията е изключително важна, за да стартира процес на връщане на комфорта на организма ни. Пробиотикът Lactoflor Opti6 едновременно помага за детоксикацията и укрепването на имунната система.

Формулата, която съдържа e съставена от уникална селекция от 6 различни щама бактерии от екологично чисти източници на българската природа с доказан произход и наличието на 10 милиарда жизнеспособни добри бактерии. Това осигурява максимално действие на Lactoflor Opti6 и довежда до засилване на имунитета. Този биотерапевтичен продукт със 100% натурални съставки, буквално води живата природа директно в организма.

Lactoflor Opti6 активира по абсолютно естествен начин имунозащитните клетки, като изгражда ефективна бариера срещу болестотворни микроорганизми и процеси, които може да атакуват тялото ни. 

Грижа за оптимално усвояване на хранителнителните вещества и витамините

Ние приемаме хранителни вещества и витамини, но много често се случва така, че организмът ни няма възможността да ги усвои пълноценно. Lactoflor Opti6 помага за абсорбирането на полезните съставки и витамини на храната, като едновременно с това понижава риска от формирането на вредни за здравето вещества в чревния тракт. Значителното подобряване и функционирането на храносмилателната система, като това се превръща в ключово за цялостното състояние на организма. 

Възстановява баланса отвътре

Повече от лесно е, нали? Само с една таблетка на ден, решавате толкова много неща: укрепвате имунната си ситема, възстановявате баланса на чревната микрофлора, подтискате развитието на вредни бактерии. Изключително подходящ  е след прием на антибиотик и възстановяване след боледуване. 

А за тези, които понякога забравят редовния прием, успокоението идва с факта, че Lactoflor Opti6 има благоприятно въздействие върху организма дори и с еднократен прием, което се дължи на неговата мултибактериална, пробиотична формула. Един добър начин да дадем шанс на добрите бактерии да защитят нашия организъм от появата на неразположения, причинени от редица фактори от околната среда, с които се сблъскваме ежедневно. 

Продуктите се предлагат в аптеките в цялата страна и онлайн на www.lactoflor.bg 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти