Превърнете всеки миг от ежедневието в шедьовър с новите смартфони oт серията Xiaomi 13T и смарт гривната Xiaomi Smart Band 8

Платена публикация

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Една от най-важните отличителни черти на всяка дама е нейният индивидуален стил. Този сезон технологичният лидер Xiaomi предлага на всяка от нас нови технологични бижута, които не само ще добавят нотка елегантност към стила ни, но и ще ни очароват с иновативни подобрения и функционалност. Най-новите смартфони от серията Xiaomi 13T са създадени в колаборация с Leica и се превръщат в новия ви любим професионален фотограф, готов да запечата отличен кадър, подходящ за модно списание, благодарение на усъвършенстваните камери. Умната гривна Xiaomi Smart Band 8 пък се превръща в личния ви уелнес треньор, готов да следи здравето, тренировките и правилната позиция при изпълнението ви и дори месечните етапи в нашата женска природа. И за да бъдат винаги с вас в динамичното ежедневие, устройствата притежават и суперсилата за бързо зареждане, за да може да разгърнете пълния си творчески потенциал.

Несъмнено есенният пейзаж из градските улици и паркове провокира желание да заснемем красиво аранжираните паднали листа, а защо не и да направим и нова портретна снимка за социалните ни мрежи на златен фон. Със смартфоните Xiaomi 13T или Xiaomi 13T Pro това може да се случи с лекота и професионално качество. Система от тройна камера и на двата модела от серията запечатва всеки ваш миг с прецизността и класическата естетика на Leica. Aко пък искате да придадете нов характер на вашата фотография, може да се доверите на шест легендарни филтъра на Leica, сред които и  най-новите Leica Sepia и Leica Blue. За по-взискателните редактори, режим Pro позволява корекция на тона, тоналността, текстурата на предварително зададен етап. С помощта на технологията Xiaomi ProFocus, серията Xiaomi 13T позволява заснемане на незабележимо действие с невероятни детайли. Така никоя преминаваща красива котка по улицата или ваша женска сбирка няма да бъде пропусната и ще бъде уловена с зашеметяваща прецизност.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Всеки ваш фото шедьовър ще може да съзерцавате на 6,67-инчов CrystalRes дисплей, който ще подсили визуалното изживяване. 68 милиарда цвята е арсеналът на подобрения дисплей. И когато дойде време за гледане на най-новите видеа или филми в социалните мрежи, серията Xiaomi 13T поддържа Dolby Atoms® с вградени двойни високоговорители за пълно потапяне в любимото съдържание.

“Здрав смартфон в красиво тяло” може да бъде перифразирано и няма да сгрешите. Класическият дизайнерски почерк на серията обагря Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T в три цветови опции: Alpine Blue, Meadow Green и Black. Задният панел на модела Alpine Blue се отличава с първокласна веган кожа Xiaomi BioComfort с мека и деликатна текстура, която приляга удобно в ръката. За разлика от тях, моделите Meadow Green и Black имат лъскав стъклен заден панел, който добавя елегантна нотка на лукс. Независимо коя гама изберете, индивидуалният ви стил ще бъде подчертан. И двата смартфона са издръжливи и техните рейтинги IP68 означават, че са устойчиви на вода и прах. Освен това, двете устройства имат опцията за бързо зареждане, като Xiaomi 13T Pro може да бъде напълно зареден за впечатляващите 19 минути, за да сте сигурни, че няма да закъснеете за някоя среща.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Преносимият и функционален антураж може да допълните и с Xiaomi Smart Band 8. Най-новата смарт гривна на бранда обвързва стила и спорта в неразделна дружба. Устройството разполага с над 150 спортни режима, предоставяйки на потребителите богат избор от фитнес дейности, от които да избират. Kойто и да е любимият ви спорт, резултатите ви ще бъдат проследявани в реално време. Усъвършенстваното проследяване на съня, целодневно наблюдение на SpO2 и сърдечен ритъм, както и запис и прогнозиране на женския менструален цикъл спомагат ежедневната грижа за нашето здраве и спортна форма.

Xiaomi
Снимка: Xiaomi

Иновативният “Pebble Mode” позволява циферблатът да бъде прикрепен към обувката и така устройството да предоставя подробни данни за правилна стойка при бягане в парка, например. Същият този циферблат може да бъде акцентът на вашата модна визия, ако решите да го сложите на врата си като красива висулка. Ако решите да го използвате по стандартен начин, то бъдете сигурни, че изобилието от над 200 предварително зададени теми на циферблата и новият дизайн и разнообразие от текстури и цветове на каишката гарантират персонализиран стил и гъвкавост за всеки повод. Gold и Graphite Black са вариантите за рамката на циферблата с метална текстура. А комбинацията от Xiaomi 13T Pro в цвят Black, удобно свързано със смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 с цвят на рамката Graphite Black и фина каишка от неръждаема стомана, определено ще ви отличат с безупречен и елегантен стил на всяко светско мероприятие.

Новите стилни и издръжливи смартфони от серията Xiaomi 13T, иновативната спортна гривна Xiaomi Smart Band 8, както и всички функционални устройства на бранда може да разгледате в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, ниво 0 както и на https://xiaomi-bulgaria.bg. В момента двата смартфона се предлагат в бъндъл оферта със слушалкитe Xiaomi Buds 3 Star Wars Edition.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти