Поли Генова и Avon Mark те очакват в The Mall с много изненади и награди

Платена публикация

Поли Генова и Avon Mark те очакват в The Mall с много изненади и награди
Снимка: netinfo

Новото течно червило от серията Mark на Avon е тук! И идва в два изкусителни варианта – мат и глос. Няма как да не се вклюбите в 20-те дръзки нюанса, които ще ви превърнат в център на вниманието! Кой каза, че не можете?

През изминалия уикенд всички любители на Avon имаха възможността да се запознаят отблзио със страхотната формула на течното червило в Sofia Ring Mall. Най-големите късметлии дори успяхда да го спечелят! Ако вие не сте един от тях, не се притеснявайте – имате още един шанс! На 4 и 5-ти ноември в The Mall ще ви очаква екипът на Avon с ново вълнуващо предизвикателство за всеки любител на грима и красотата.

В мола отново ще бъде разположена цветната „Пътека на красотата“. На всеки един от четирите спота по нея ще ви очаква предизвикателство или специална изненада и много награди от Avon Mark. Всеки желаещ ще има възможността да изпробва любимият си нюанс от новото течно червило, а след това да спечели него или цял комплект гримове от Mark.

Снимка: netinfo

Целта е да достигнете финалния спот, където ще ви очаква възможността да се включите в голямата томбола – фотосесия с щурата Поли Генова с осигурен специални грим, прическа и стайлинг!

Изненадите не спират до тук! Сред тях е и, които Avon е подготивил за всички посетители, са красивият бюти корнер. На него професионалистите от Avon ще очакват всеки желаещ за грим-комплимент със страхотните продукти на Mark и най-вече с течни черивила, които ще ви накарат да се влюбите!

Снимка: netinfo

А за всички фенове на Поли Генова имаме специална изненада! На 5 ноември (неделя) от 16.00 до 17.00 часа всички неини могат да се срещнат ексклузивно със звездата за автограф, снимка или сладки приказки.

Какво още ви очаква? Разберете на 4 и 5-ти ноември в The Mall от 14.00 до 20.00 часа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти