Подарете истинска емоция на любимите си хора!

Платена публикация

Подарете истинска емоция на любимите си хора!
Снимка: Bomb Cosmetics

Единственото по-хубаво нещо от това да получаваш подаръци е да ги правиш! 

Коледните и новогодишни празници, често ни поставят пред сложната задача да изберем между множество от предложения на пазара, а избора ни става още по-труден, когато бързаме и не познаваме продуктите, срещу които сме изправени. 

За да бъдем оригинални и различни британската марка Bomb Cosmetics предлага огромно разнообразие от истински вълшебства в формата на ароматни сапуни, свещи и соли за вана, както и продукти за грижа за лицето, тялото и косата.

От он-лайн магазина им можем да се потопим в света на марката, а от магазина им в центъра на София да усетим магията на техните продукти и на живо.

Това което прави уникални продуктите на Bomb Cosmetics е съчетанието на здравословни и полезни за кожата компоненти, допълвани от козметичното и разкрасително действие на съставките. Те подхранват, омекотяват и освежават, благодарение на етеричните масла вложени в тях, нямат животински мазнини и същевременно завладяват сетивата ни с приказна експлозия от ръчно изработени форми, цветове и аромати.

Bomb Cosmetics се произвеждат с внимание към околната среда, а вложените в тях съставки не са тествани върху животни и не съдържат силикони и парабени, а опаковките са им са от биоразградими материали.

Асортиментът на марката е толкова голям, че може да задоволи и най-капризния вкус. Ароматите са разделени в няколко категории и обхващат спектъра от плодово-цветния до наситено-ориенталски и захарно-сладък. Бонбони, захаросани ядки, кексчета и коледни сладки, както и разнообразни горски и цитрусови плодове са само част от огромното разнообразие на свят изпълнен с аромати и форми в които марката ни потапя.

За предстоящите студени зимни дни, ароматите на канела, ванилия и шоколад винаги носят усещането за топлина и уют. Bomb Cosmetics предлагат цял набор от продукти с такива аромати. Подаръкът ни трябва да съдържа задължително един от разнообразните продукти за вана, силна част от портфолиото на Bomb Cosmetics. Препоръчваме бластър за вана с Goodnight Honey Bath с аромат на ванилия върху карамелизирана база от мед. Ще изживеем едно незабравимо време във ваната обвито в сладък и топъл аромат, а кожата ни ще бъде успокоена от етеричните масла от бергамот и лайка.

Усещането за истински релакс можем да допълним с красивата свещ White Chocolate Truffle Glass Candle. Ароматизираната свещ с етерични масла, поставена в стъклена чаша от рециклирано стъкло, има изкусителен шоколадов аромат заедно с пухкава роза, богатата на захар сърцевина от млечен шоколад завършваща с нотки на ванилия. Чудесно допълнение към вашия подарък, което може да се използва по-всяко време и навсякъде в дома или офиса.

Ако предпочитате по-силните и наситени аромати можете да заложите на дифузиорите, които разпръскват наситен аромат, дори и в по-големи помещения и могат да се използват до няколко седмици. Чудесен подарък за всеки, които иска да посрещне гостите си с дом потопен от нежен воал на любимия си аромат. Vanilla Macaroon Reed Diffuser съчетава топлата и сладка ванилия, смесена с бадеми, за да се създаде примамливия аромат на кремообразни ореховки и е чудесно допълнение към Коледния дух в къщи.

Bomb Cosmetics се грижат както за духа и сетивата ни така и за красивия ни външен вид. Марката предлага сухи шампоани под формата на симпатични калъпчета, които трябва само нежно да разтъркаме между дланите си за да се разпенят и обвият косата ни с нежен аромат и грижа

Душ гел, скраб и лосион за тяло е друга трилогия на Bomb Cosmetics, с която можете да зарадвате семейство и приятели. Трите продукта се съчетават с взаимно допълващо се деиствие, като омекотяват и подхранват кожата ни, а ароматите им са отново в няколко категории. Ако сте почитател на нежните и сладки аромати, то вашата комбинация е Mango and Vanilla Shower Gel, Pink Marmalade Body Polish, Sweet as Cherry Pie Body Lotion.

Добавите към това и грижата за нежната кожа на устните за които също са помислили от Bomb с Bubblegum Pop Lip Balm и мисията да подарим красота и емоция в една опаковка е завършена.

За тези от вас, които предпочитат готовите решения, Bomb Cosmetics предлага и красиво опаковани подаръчни комплекти, съчетаващи няколко продукта за вана, сапуни и масажни блокчета в атрактивна и цветна кутия. Love Rocks е един от тях и предлага 8 продукта с които ще напаравим незабравимо всяко потапяне във ваната!

И понеже Коледа е време на чудеса и сбъднати желания, Bomb Cosmetics ни помага да превърнем празниците във истинско вълшебство! С продуктите на марката под коледната елха ще изпълните с незабравими цветове и аромати дългоочакваните празнични дни!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти