Паник атаки и как да се справим с тях

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Хората, които страдат от тревожни разстройства, се увеличават с всеки изминал ден. Всеки 1 от 10 човека е преживял поне веднъж в живота си паническа атака. 

Това се дължи на постоянния стрес, под който живее нашето модерно общество. Ако някога сте получавали паническа атака и знаете онова задушаващо чувство, тази статия ще ви бъде изключително полезна, защото ще разберете какво е "паническа атака", как може да премине по-лесно и как може да бъде предотвратена с помощта на един изключителен български природен продукт - STRESSLESS. Повече за него, вижте ТУК

Паник атаките са внезапни пристъп на страх и силна тревожност. Те са трудно преодолими и често освен емоционални симптоми имат и физически такива. 
Много хора, които получават панически атаки имат затруднено дишане, треперят, потят се обилно и усещат силно сърцебиене и стягане в гръдния кош. 

Понякога пристъпите са толкова силни и остри, че могат да се объркат със сърдечен удар или претърпяване на инсулт. 

Bioline
Снимка: Bioline

Паническите атаки могат да бъдат много страшни и да се случат без причина. Има различни методи, които могат да ви помогнат в такъв момент:

· Техника на дишане - бавни и контролирани дълбоки вдишвания през устата и след това още по-бавно издишване. 

· Стойте със затворени очи - значително ще помогне да се фокусирате върху дишането, за да отмине паник атаката по-бързо.

· Пренасочете мислите си - мислете за любими хора, ситуация или момент, в който сте се чувствали спокойни и щастливи. 

· Природно решение за намаляване на стреса и тревожността, каквото е STRESSLESS - абсолютно натурален и много полезен. Всичко за действието му ще намерите ТУК.

Колкото и безнадеждно да ви изглежда, трябва да знаете, че можете да се справите с пристъпите на тревога! Важно е да отбележим, че силните медикаменти не винаги са добър избор! Освен странични ефекти като сънливост, скоростно качване на килограми, често водят до пристрастяване. Има натурални продукти, които имат дори по-добра ефективност, но са без странични ефекти и не водят до пристрастяванеSTRESSLESS е натурален продукт, който в състава си има Екстракт от Пасифлора, билка позната още като "билката на спокойствието". Продуктът е обогатен с магнезий, цинк, витамин Б6 и Д3, които освен, че ще повлияят благоприятно на нервната система и по-пълноценно ежедневие, ще ви дарят с по-красива кожа, по-бърз метаболизъм и по-лек сън. 

Изберете натурален продукт за по-спокоен и пълноценен живот! Можете още сега да поръчате STRESSLESS в специална промоция от ТУК

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти