Отлични възможности за стипендии

Платена публикация

Отлични възможности за стипендии
Снимка: City University

Един от най-елитните британски университети – Шефилдският университет присъства в България, чрез международния си факултет Сити Колидж и предлага съвместни бакалавърски и магистърски програми заедно с ВУЗФ – университетът по финанси, бизнес и предприемачество.

Двата университета предоставят на своите студенти изключително атрактивни възможности за стипендии, които заедно със студентските заеми, превръщат придобиването на Британска диплома на достъпна цена от мечта във възможна реалност.

Все повече кандидат-студенти и техните родители се възползват от възможността за придобиване на престижна британска диплома на разумна цена, близо до дома. С покачването на таксите на университетите във Великобритания и с намаляването на работните места, опцията предлагана от Шефилдския университет и ВУЗФ става все по-предпочитана.

За да станете студент в бакалавърските програми на University of Sheffield и ВУЗФ в София е необходимо да владеете добре английски език и да притежавате или да сте готов да се явите на един от 3-те сертификата за ниво – IELTS, CAE or TOEFL. Друго изискване е дипломата ви от гимназия да е Добър .

За кандидатите за магистърските програми изискванията за английски език са същите, изисква се завършена бакалавърска степен и две препоръки.

Преподаването в университета е изцяло на английски език. След успешно приключване на обучението се получават две дипломи – една от University of Sheffield и една от ВУЗФ.

Завършилите студенти имат възможност да пътуват до Шефилд, Великобритания за да получат дипломата си директно на церемония там.

Съобразявайки се с икономическата обстановка в България, двата университета предлагат атрактивни стипендии за целия курс на обучение за курс бакалавър и за курс магистър. За да кандидатстват за стипендия кандидатите трябва да отговарят на изискванията за прием на университета и да се явят на събеседване със зам. ректора на Международния факултет на University of Sheffield 24-ти и 25-ти април в Бртанския съвет.

Моля, направете запитване за записване ТУК или на електронен адрес: bulgaria1@city.academic.gr . Можете да се обадите и на телефон: 02/961 62 63

В допълнение кандидатите биха могли да се възползват и от възможността, предоставена от University of Sheffield, ВУЗФ и радио Енерджи, чрез конкурс с награди една 100% и две 50% стипендии за бакалавърските и магистърските програми. Повече информация за този конкурс можете да намерите ТУК!  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол