Открихме най-страхотния подарък за Коледа

Платена публикация

Открихме най-страхотния подарък за Коледа
Снимка: Sony

Казват, че диамантите са най-добрите приятели на момичетата. Е, тук може би ще разочароваме бижутерийната индустрия и мъжете без въображение. Съвременните дами имат своята нова страст – технологиите. Много от тях вече си пожелават за Коледа първокласни устройства вместо бутикови аксесоари. Един от най-желаните хай-тек подаръци тази година е…

Xperia Z3 Tablet Compact от Sony!

Дами, ако все още не сте изпратили (подхвърлили) писмото до „Дядо Коледа“, не забравяйте да включите нашето предложение.

Момчета, ако все още не сте Й избрали най-страхотния подарък, даваме ви жокер. Нямате втори шанс за първа нестандартна изненада.

Големият размер VS големите възможности

Понякога размерът няма значение. Дори напротив – дамите предпочитат компактните таблети. Ето защо Xperia Z3 Tablet Compact ги впечатлява със своите 6,4 мм и невероятно тегло от едва 270 г. Изумителните му размери обаче не му пречат да се представя на блестящо хардуерно ниво. 8-инчовият таблет носи основните характеристики на последните флагмани на марката – Xperia Z3 и Z3 Compact. С най-бързия процесор в компактен таблет досега, таблетът гарантира забавление, което ще я връхлети със светкавична скорост.

Само за снимка

ТЯ ще запечатва своите специални моменти (под своите имаме предвид selfie-тата си) с 8.1 MP камера и иновативните камера приложения на Xperia. С Exmor RS™ for mobile уникалните кадри са възможни дори при слаба осветеност. 2.2MP предна HD камера пък е идеална за видео разговори с любимия човек, семейството и приятелите.

Сензация в дизайна или… „да си дойдем на думата“

Ако попиташ една дама каква кола кара, вероятно ще ти отговори с цвета й. Но ако я попиташ за смартфона й, ще бъде далеч по-изчерпателна. Създаден от най-висококачествени материали, с изящни изчистени линии и power бутон с уникален дизайн, Xperia Z3 Tablet Compact се превръща в малък триумф на червилата, така де – за сетивата. Ъглите от неръждаема стомана, ултра тънка заоблена рамка и закалено стъкло отпред показват изключително внимание към детайла и придават елегантен вид на компактното устройство. Да споменем ли, че тя няма да престане да се оглежда в огледалната повърхност, а наличието на два цвята - черен и бял, ви дава право на избор – винаги на мода или вечна класика?

Водоустойчивост - сертификат срещу нейното „Ooops”

Стремежът на Sony към съвършенство добавя към елегантния дизайн и най-висока степен на водоустойчивост. Рейтинг IP65/68 означава, че водата и праха няма да попречат на работата на таблета. А именно – не само, че ТЯ може да го изпусне във ваната, но може да си вземе и душ с него, да се снима край басейна, да танцува под дъжда... Влагата не е проблем за Xperia Z3 Tablet Compact, нещо с което изпреварва всички останали компактни таблети, а на вас дава предимството да не чувате повече „Ooops, I did it again”…

„Sorry, падна ми батерията“ вече не е оправдание

Sony Xperia Z3 Tablet Compact е създаден така, че да издържи дори на 13-часово гледане на видеоклипове с високо качество. Благодарение на икономичния STAMINA режим на батерията от Sony, който изключва процесите, които не се използват в момента, за да удължи живота на батерията, тя вече няма оправдание да не ви отговаря в Whats app или Viber. Да не говорим, че вашият съботен филмов маратон може да продължи, колкото искате. И да, може би така ще гледате и избрани от вас заглавия.

P.S. И не на последно място - не забравяйте да сложите любимата ви обща снимка като wallpaper и да го заредите с коледна музика. Започнете с „All I want for Christmas“, например… smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти