Още домове отварят вратите си за ресторант „Вкъщи“

Платена публикация

Коледа идва и вкъщи замирисва на вкусни и ароматни ястия и десерти, а какво по-хубаво от това да ги споделим с близки и приятели? Това е не само традиция, но и повод да се похвалим, че сме станали още по-добри кулинари! Точно това направи и Катерина Евро, която наскоро отвори ресторант... „Вкъщи“ в партньорство с майстора в гриловането на месо до съвършенство Tefal OptiGrill+.

Знаменитата актриса признава, че съдбата я е срещнала с уред, който може да приготвя месото като в петзвезден ресторант. При това е подходящ за употреба на закрито вкъщи. Какъв по-добър повод да започнеш да каниш близки и приятели и да им показваш висините в приготвянето на вкусна храна, които вече с лекота постигаш!

Но ресторант “Вкъщи” не е марка заведения, а идея. Затова Катето Евро реши да предаде щафетата и да популяризира своя ресторант „Вкъщи“ сред други свои популярни приятели. 

Tefal
Снимка: Tefal

Целта, разбира се, е една – да създаде верига от уютни домашни ресторанти, в които хората да опитват ароматна и изкусително приготвена храна. И да им е мило, приятно и вкусно там, където все по-рядко се събираме в близки.

Така следващият пристан на иновативния грил OptiGrill+ ще е в къщата на страхотната Мария Силвестър, която с охота ще отвори дома си за приятели, на които да приготви нещо вкусно с OptiGrill+.

Предстои да разберем какво ще е менюто на ресторанта “Вкъщи” на Мария Силвестър – с този уред тя може лесно и бързо да приготви разнообразна храна – месо, риба, зеленчуци и какво ли още не. И то да го приготви прецизно до желаната степен на готовност (алангле, средно или добре изпечено) заради уменията на OptiGrill+ да се адаптира към това, което приготвя.

А може пък да изненада гостите си с някое ястие от типа на мусака, пица, баница и други, благодарение на допълнителната тавичка, която се съдържа в модела TEFAL OptiGrill+ Snacking & Baking!

А сега и най-приятната изненада – освен популярни личности, ресторант „Вкъщи“ в домовете си могат да имат и... най-обикновени хора, от всички краища на България! Как да се сдобиете с чудодейния грил OptiGrill+ ще научите съвсем скоро – следете отварянето на втория от веригата ресторанти „Вкъщи“ и току виж и вие станете собственик на един такъв!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти