Около 1/5 от българите готвят всеки ден

Платена публикация

Около 1/5 от българите готвят всеки ден
Снимка: netinfo

В началото на 2017 г. Нестле България лансира нов продукт на Българския пазар. MAGGI® Подправката е уникална комбинация от най-често използваните подправки в кухнята на българина, към която е добавен аромат на телешко месо, което го прави идеален помощник в приготвянето на традиционни и модерни ястия у дома.

Според проучване на MAGGI®, проведено от ГфК България - независим институт за маркетингови изследвания, през месец ноември 2016 г., четирите основни подправки, които се използват в българската кухня, са: сол (93%), червен пипер (42%), черен пипер (42%) и чубрица (35%). С четирите основни подправки, обединени в MAGGI® Подправката, всяко ястие може да бъде сготвено с точните пропорции бързо и лесно, без да има нужда от отмерване на съставки и сложни калкулации, разчитайки само на една подправка в перфектната комбинация.

Едно пакетче от MAGGI® Подправката е достатъчно, за да бъде овкусено едно сготвено ястие от 3 л. или 3 кг. Проучването, проведено от MAGGI®, показва, че едва 17% от българите готвят всеки ден, а близо 39% признават, че никога не приготвят ястия вкъщи. Освен жените, които готвят всеки ден, близо 8% от мъжете помагат в кухнята. Данните гласят още, че сред най-популярните ястия в българските домакинства, в които се използват четирите основни съставки, са картофена яхния, пиле с ориз, супа топчета, пълнени чушки и други.

С идеята да направи всяко ястие по-вкусно, по-ароматно и по-лесно за приготвяне, MAGGI® създава голямо разнообразие от продукти, които помагат на всеки да стане творец в кухнята и да създава с лекота впечатляващи кулинарни произведения, които ще задоволят и най-взискателните вкусове в семейството. С MAGGI® Подправката готвенето не отнема часове, а минути, спестява време за важните неща и любимите хора. Стремежът на марката е непрестанно да изненадва с нови продукти и идеи, за да предостави възможност за разнообразно и пълноценно хранене за цялото семейство и да насърчава готвенето у дома, което събира и обединява хората около масата. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти