Обувки и свободно време: Коя е перфектната комбинация за всеки стилен мъж?

Платена публикация

мъжка мода
Снимка: Answear.bg

Много мъже имат убеждението, че дрехите, които изглеждат добре и тези, които са удобни, са две коренно противоположни вселени. Факт е, че ако в миналото е било трудно да се постигне баланс в стилово отношение между комфорт и мода, то в наши дни това е абсолютно и напълно постижимо. Да, тази стилистична златна среда си има име – Athleisure. Това е най-удобното облекло, за което всеки представител на силния пол мечтае и не, не се налагат компромиси, защото изглежда фантастично в почти всяка ситуация. Не вярвате? Продължете да четете в редовете по-долу, където ще ви разкрием формулата как да постигнете перфектната комбинация между стил и комфорт в свободното време.

Какво е Athleisure мъжки моден стил?

Athleisure или облекло за свободното време е комбинация между елегантно ежедневно облекло, типично спортно облекло и уличен стил. То е умело съчетание на спортна функционалност и модерно стрийт излъчване, предназначено за всякакъв тип ежедневни дейности. Елементите на аthleisure включват вдъхновени от спорта артикули като панталони, комбинирани с мъжки суичъри, тениски и леки връхни дрехи.

По същество това е по-небрежен вариант на smart casual стила, като дава приоритет на комфорта и практичността. Тук е издигната идеята за удобно облекло на едно ново ниво, което съчетава бизнес ежедневни дизайни и спортен комфорт.

мъжка мода
Снимка: Answear.bg

Кои са перфектните обувки за свободно време? 

Дискомфорт и свободно време не стоят в едно изречение. Един от най-важните елементи на аthleisure са кецове https://answear.bg/k/toy/obuvki/ketsove. И тук не става въпрос за високотехнологични издания, а за класически изчистени модели. Те позволяват да бъдат съчетавани с целия наличен гардеробен арсенал, без да изглеждате твърде спортно.

Ако стилът ви клони към минималистичен, то спортни обувки в черната или бяла гама биха били идеалното решение за вас.

И тъй като летните температури навън не винаги ще позволяват носене на маратонки, е важно намерете място в гардеробния си арсенал за модерни мъжки чехли и сандали https://answear.bg/k/toy/obuvki/chehli-i-sandali на доказан производител, с които ще се чувствате едновременно стилно и удобно.

Висококачествени  модели мъжки обувки за всеки сезон с автентична оригиналност, подходящи за свободното време и не само, може да откриете в онлайн магазин Answear.bg.

Къде да открием модерно облекло и обувки за свободното време?

Предвид пренасищането на пазара с различни стоки с неясен произход, намирането на надеждно място за висококачествено облекло и обувки, не винаги е лесна задача. Но за огромно щастие за нас потребителите, все още съществуват реномирани доставчици като Answear.bg. В онлайн магазина им може да откриете богато разнообразие от стилно марково облекло и обувки за свободното време и не само, със сертифициран произход. И не само! Изборът ви ще бъде съгласуван с доказали се  световни модни производители, които разгръщат максималния потенциал на този тип облекло и обувки за едно наистина стилно и класно излъчване.

Заложете на качеството и се насладете на свободното си време с комфорта, който предлага спортно-ежедневния стил.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти