Обичаш да готвиш? Обичаш да печелиш подаръци? Тогава конкурсът на майонеза „Краси“ е точно за теб!

Платена публикация

KrassiPlay
Снимка: KrassiPlay

Производителят на „Най-добрата майонеза!” обяви поредния старт на традиционния конкурс KrassiPlay. За да се включиш в играта трябва само да снимаш забавно видеоклипче с твоята любима майонеза и след това да го качиш в нашата страница във Фейсбук. Наградите са страхотни - таблет, фитнес гривни и уеб камери. KrassiPlay се провежда от 29 октомври до 18 ноември във Фейсбук. Повече информация за конкурса можете да видите на: https://www.facebook.com/krassi.bg/.

До момента имаме получени десетки рецепти, в които мами и техните дечица готвят различни вкусотии и се забавляват докато снимат. Различните рецепти, които са публикувани, включват салати, основни ястия, че дори и сладкиши. 

KrassiPlay е конкурс с традиции – повече от десет години провеждаме игри с акцент върху приготвянето на различни ястия с майонеза. Тази година решихме да го надградим със създаване на видеоклипче, с което може всеки потребител на участва в състезанието за обявените награди. 

Ако обичаш да готвиш, ако докато готвиш искрено се забавляваш, значи конкурсът е само за теб! Избери любимата си рецепта с майонеза „Краси“, започни да я приготвяш и снимай. Ако се притесняваш, че няма да успееш да се справиш с двете неща едновременно със сигурност около теб ще намериш помощник, който да снима, докато твориш готварските вълшебства.

След това трябва само да споделиш създаденото клипче на нашата страница във Фейсбук (https://www.facebook.com/krassi.bg/) или с хаштаг #какводаям и ще имаш възможност да спечелиш една от обявените ни награди. 

И това не е всичко – можеш да участваш с неограничен брой рецепти и видеоклипове. Само трябва във видеото, което постваш в социалната мрежа, да се вижда опаковката на използвания продукт.

Някои от нашите приятели са избрали друг подход – да ни покажат забавните моменти от хапването на майонеза. Ако на теб ти допада повече този вариант не се колебай. Само избери подходящ момент и всички заедно създайте клипчето. След това е лесно - само постваш и си включен в състезанието за наградите.

Не забравяй и да споделиш със свои приятели – със сигурност имаш какво да им покажеш и да се забавлявате заедно! Започни сега, за да създадеш много интересни и завладяващи клипчета – успех!

Пусни своя забавен видеоклип с майонеза „Краси” от 29 октомври до 18 ноември, забавлявайте се и печелете награди с KrassiPlay!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти