Новото лице на Reserved – иконичната Кендъл Дженър

Платена публикация

Кендъл Дженър
Снимка: Reserved

С „Cioa, Kendel” модната марка Reserved посрещат новото си рекламно лице – иконата на 21 в Кендъл Дженър.

След кампаниите с Кейт Мос, Синди Крoуфърд, и Ирина Шейк, полската модна марка отново се спира на ултра актуално лице от модния и инстаграм-свят.

Кендъл Дженър
Снимка: Reserved

Кендъл може да се похвали със 116 милиона последователи, 180 см височина и водеща позиция в класацията на Форбс за най-добре платените модели. Без съмнение тя е една от най-ярките личности в модния бранш в момента.

Във видеото за есенно-зимната колекция на RESERVED виждаме Кендъл да влиза в различни роли от култови италиански филми. Вроденият й артистичен талант й позволява лесно да се превъплъщава в изкусителка, миловидна девойка и отдадена на танца жена.

Режисьор на видеото е Гордън фон Щайнер. Той ни показва Кендъл първо в барокова италианска вила. В едната сцена тя играе аристократка от старите филми, в друга е лудо ретро-момиче, отдадено на танца.

Кендъл Дженър
Снимка: Reserved

След това я виждаме като бунтарка от 90-те и морска русалка в огромен аквариум.

Кендал има много лица в тази кампания – на изтънчената София Лорен в „Брак по италиански“ и на Натали Портман от „Леон“

Кендъл Дженър
Снимка: Reserved

За всички тези превъплъщения вдъхновението идва от есенно-зимната колекция на RESERVED, с чиято помощ водещият образ – икона на поколението Z, изразява своите мечти и желания.

Кендъл Дженър
Снимка: Reserved

Гордън фон Щайнер – сценарист, режисьор и хореoграф на „Ciao Kendall”, e работил за най-големите модни къщи от Прадо до Гучи и е създател на предишните филми на RESERVED - #IloveyouCindy и #IcanBoogie

Стилист на Кендъл пък е Джейкъб К, работил с моделката и преди за корицата на Vogue. Негови проекти са се появявали и в японския Vogue, W и Dazed.

Гледайте цялото видео тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти