Ново: Schwarzkopf лансира Color Expert - почувствайте разликата!

Платена публикация

Ново: Schwarzkopf лансира Color Expert - почувствайте разликата!
Снимка: netinfo

Schwarzkopf Color Expert e първата боя за коса в магазините с Omegaplex® технология против накъсване. Plex технологията вече направи революция в професионалната грижа в салоните. Благодарение на новата професионална технология Omegaplex®, боядисаната коса е подсилена и с до 90%* по-малко накъсване. По време на боядисване микровръзките на фибрите на косъма, които са в основата на структурата на косъма, могат да се прекъснат, което да направи косата слаба и увредена. Новата Color Expert от Schwarzkopf използва три стъпки за върховна защита на косата от увреждане по време на боядисване.

Color Expert е дълготрайна грижовна боя за коса, която предпазва вътрешните връзки на косъма по време на боядисване, запечатва и удължава наситеността на цвета и подсилва съхраняването на цвета. С Color Expert жените могат да имат всичко - интензивен дълготраен цвят и перфектно покритие на белите коси без компромис по отношение на качеството на косата. Всичко това – благодарение на Plex технологията, която използва боята.

”Това е най-новата тенденция от салоните – продукт с Plex технология”, казва експертът на Schwarzkopf Армин Морбах. „Опитах Color Expert и тя наистина има ефект! Структурата на косъма изглежда непокътната. Текстурата на косата е великолепна. Можеш да усетиш разликата. Косата е дълбоко подхранена, както никога досега и никога не е изглеждала толкова здрава."

Снимка: netinfo

Косата, боядисана с Color Expert изглежда толкова добре, благодарение на професионалната 3- степенна система за грижа с Omegaplex®:

Стъпка 1 - Серум против накъсване (№1), който се смесва с боята и предпазва по време на боядисване.

Стъпка 2 - Запечатващ възстановител (№2) - за дълбоко възстановяване на косъма и запечатване на интензивността на цвета.

Стъпка 3 – Поддържащ възстановител (№3), който се използва след три седмици, за да подсили и запази цвета на косата.

Резултатът: до 90% по-малко накъсване*, по-добро състояние на косата**, лесно разресване и дълбока грижа, която не утежнява косата, изключително дълготрайна интензивност на цвета и до 100 % покритие на белите коси.

Снимка: netinfo

Двадесетте нюанса на Color Expert включват натурални нюанси като Интензивно черен, Тъмно кафяв и Супер рус, както и по-ярки цветове като Мед, Кафяв лешник и Тъмен махагон. Color Expert предлага не само любимия цвят на всяка жена, но и максимална грижа и 100% покритие на белите коси.

* в сравнение с нетретирана коса

** до 90% по-малко накъсване в сравнение с нетретирана коса

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти