Нека играта започне!

Платена публикация

Нека играта започне!
Снимка: Pampers

Когато бебетата станат по-активни и започнат да се движат и играят повече, е много по-трудно да сменим пелената им с лепенки. Този труден, но в същото време прекрасен етап, затруднява майките. За тяхно улеснение Pampers предлага гащичките Pampers Pants в по-малък размер – за бебета 6+ месеца, които ги защитават до 12 часа от влагата!

Когато бебетата навършат 6 месеца, те са много любопитни да изучават света около себе си. В този период е много вероятно да започнат да седят без помощ, да пълзят с предмет в едната ръка, да стоят стабилно на краката си, докато задържат и вдигат предмет с двете си ръце – изследват го или го разклащат. Това е периодът, когато смяната на пелената с лепенки се превръща в борба. В някои ситуации няма никакво значение какви трикове използвате, защото бебето не обръща никакво внимание.

С гащичките Pampers Pants майките могат да сменят пелената на своето мъниче много по-бързо, с по-малко стрес и повече време за игра.

Снимка: Pampers

„На 6 месеца малкото бебе започва да се обръща от гръб по корем, да пълзи, да хваща играчки…тогава трябва да бъде оставяно на гладка повърхност, за да може само да намери най-доброто решение, а ние трябва да сме наблизо да помогнем, ако се наложи. Не бива да има натиск. Всяко дете е различно, някои започват да извършват тези движения по едно и също време, други по-рано, трети – по-късно. Родителите трябва да окуражават развитието на детето и да го оставят да извърши самостоятелно започнатото действие, без да го слагат в седнала или изправена позиция. Именно в този период е много важно да изберем правилната пелена, която дава възможност на бебетата да се движат свободно и същевременно да останат сухи.“, казва д-р Рада Маркова – педиатър.

Гащичките Pampers Pants са лесни за сваляне, осигуряват комфорт и отстраняват влагата от бебешката кожа до 12 часа. Те са специално създадени за активни бебета и само с 2 лесни стъпки се обуват, което може да видите във видеото:

 Те прилягат идеално заради еластичните маншети около кръста, без лепенки за лесно сваляне само с едно издърпване.

По-малко стрес за родителите, повече време за игра и невероятно изживяване за бебетата с Pampers Pants!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти