Ная от опаковката „оживява“ благодарение на иновативна технология

Платена публикация

Ная от опаковката „оживява“ благодарение на иновативна технология
Снимка: netinfo

Приложение с добавена реалност позволява на закупилите от новите кутии на вафли „Ная“ да видят как русото момиченце от опаковката „оживява“ в ръцете им.

„Престиж-96“ затвърждава позицията си на иноватор в хранителната индустрия, като използва „Добавена реалност“ (Augmented reality или AR) в комбинация с един от своите най-популярни продукти – вафли Ная. Компанията добавя към вафлите подарък - мобилно приложение, което позволява на Ная от опаковката да „оживее“ .

Благодарение на използваната иновативна технология, потребителите ще могат да видят как малката героиня танцува и говори. Всеки вкус - какао, класик и кокoс - активира различна добавена реалност, в която Ная е с различен тоалет и изпълнява различен танц.

За да имат възможност да се запознаят с Ная, след като закупят продукт в промоционална опаковка, желаещите трябва да свалят безплатно приложението „scanAR” на смартфон или таблет и да го активират. След това остава само да насочат мобилното устройство към лицето на кутията и Нaя ще се появи пред тях под формата на 3D холограма, която говори и танцува. Потребителите дори ще могат да „вземат“ героинята в ръка и да се снимат с нея. А за тези, които обичат да играят, има и добавена състезателна игра.

Мобилното приложение е дело на българския стартъп iGreet, а дизайнът – на талантливите дизайнери от Viarity.

„Престиж-96” е първият български производител в хранителната индустрия, който прилага тази иновативна технология върху опаковката на свой продукт. Като утвърден лидер в своята област, компанията взима решението да съчетае традиции с иновации, доверявайки един от най-емблематичните си продукти на креативността на две млади български стартъп компании. Добавената реалност все още не е широко разпространена в България, но в чужбина тя набира все по-голяма популярност. Използвайки добавената реалност „Престиж“ предоставя на своите потребители възможност да се запознаят с Ная по един нов, интересен и увлекателен начин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти