Много нови забавления за малчуганите по "Disney Junior"

Платена публикация

Логото на телевизионния канал
Снимка: Disney Junior

"Disney Junior" ще зарадва малките си приятели с много нови епизоди на любимите им филми. Най-новите приключения на Джейк и пиратите от Невърленд ще отведат хлапетата на незабравими пътешествия с дръзкия екипаж на Джейк и капитан Кук, в търсене на скрити съкровища.

"В клуба на Мики Маус" малчуганите ще имат възможност да обогатят знанията си в много различни насоки. Програмата на "Disney Junior" приканва и родителите да съпреживеят заедно с децата си характерното за "Disney" съчетание на магическо, музикално и задушевно пресъздаване на истории и герои, като включва и специфични образователно-занимателни теми, насочени към децата на възраст 2-7 г.

Анимационните и пълнометражни филми на "Disney Junior" съчетават ненадминатото разказвателно майсторство на "Disney" и така обичаните от децата персонажи с образователни елементи от занимателната математика, езиковата подготовка, познанията за здравословното хранене, бита и социални умения.

Като образователен канал "Disney Junior" е отражение на емоционалната връзка на зрителя с разказвателното изкуство на "Disney" и героите на "Disney", както класически, така и съвременни.

Миксът от анимационни и пълнометражни филми в програмата на "Disney Junior" вдъхновява обучение посредством игра, от математика за най-малките и езикови познания до идеи за здравословния начин на живот с акцент върху социалното и емоционално развитие. Така детството се превръща в празник, а децата са насърчавани да се смеят, пеят, танцуват и да се забавляват.

Още от началната фаза на разработка на програмата, "Disney" ангажира експерти в областта на образованието и детското развитие, които анализират всяка концепция и сценарий преди пристъпване към същинското изпълнение. Оригиналната визия на бранда "Disney Junior" беше създадена рамо до рамо с родителите и гарантира, че цялото съдържание е одобрено от тях.

* Научете повече на официалния сайт на "Disney Channel България" – www.disney.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти