Мисия строител: Как детето да се забавлява истински в супермаркета

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Ако има нещо, на което игрите учат децата, то това е как да "оцеляват" в света на възрастните. И ако и вие имате малчуган, с когото пазаруването в супермаркета е истинско приключение, този сезон от BILLA имат страхотна изненада за вас. И тук изобщо не става въпрос просто за игра. BILLA Bricks вдъхновява най-малките да построят свой собствен магазин. Специален конструктор тип "Лего" и уникално изработени части - щанд за плодове и зеленчуци, касова зона, топла витрина или пък пекарна, карат малкия строител да се почувства като истински архитект. Той сам може да реши дали да следва инструкцията за сглобяване или да направи своя BILLA магазин по собствен дизайн и вкус!

BILLA
Снимка: BILLA

Проектирай това! Всъщност, пазаруването вече може да бъде далеч по-забавно, защото детето ще обикаля магазина в търсене на своята мини концепция за собствен супермаркет. Къде да сложим пресните продукти? А щанда за месо? А дали да не подредим магазина съвсем по обратен начин? И кои да са стоките в "Акция"? Това са само малка част от въпросите, които малкият проектант ще трябва да реши. И понеже децата на новото поколение растат в дигиталната ера, от BILLA са създали специално мобилно приложение, което може да се изтегли напълно безплатно от Apple Store и Google Play. Всъщност - конструкторът влиза в телефона, т.е. всяко дете може да сканира дадена част и след това да я добави в онлайн платформата.

BILLA
Снимка: BILLA

Дигитален магазин? Защо не? Как се случва това? Просто инсталирайте апликацията, а всяка реална част от конструктора можете да сканирате чрез приложението и да я добавите към виртуалния супермаркет. Така винаги в реално време малкият конструктор ще може да наблюдава как върви строежът и подредбата на супермаркета. Страхотен начин да запознаете детето с новите технологии, не мислите ли? BILLA Bricks дава възможност и за виртуална разходка в построения магазин. В магазините на веригата можете да намерите и очила за виртуална реалност, а дигиталният супермаркет буквално ще оживее пред очите на вашия малчуган, когато го разглежда в неговата онлайн 3D версия. 

BILLA
Снимка: BILLA

Забавните моменти предстоят

И така - в края на лятото и началото на есента забавните моменти предстоят. Как обаче да стартира вашият собствен мини супермаркет и да помогнете на вашето дете да го построи? Всичко, което трябва да направите, е да си купите стартовия пакет на BILLA Bricks, който включва над 140 части за сглобяване, и да пазарувате от любимия си супермаркет.

От днес до 17 октомври за всеки 15 лв., платени на касата на BILLA, получавате като подарък 1 опаковка, съдържаща части, с които да допълните вътрешното оформление на вашия магазин плюс свежи стикери, които детето ще може да залепи на различните щандове. Плодове, месо или риба? Малкият дизайнер сам ще реши кой ще е продуктът, който ще бъде на рафта днес.

А ако се чудите защо из BILLA тези дни се разхождат малчугани, щателно разглеждащи магазина - не си мислете, че издирват шоколад. Вероятно търсят идеи за своя мини BILLA проект.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти