MicroCredit дава сигурност в бързите потребителски кредити

Платена публикация

MicroCredit
Снимка: MicroCredit

MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага бързи потребителски кредити за широк кръг потребители. Продуктите ѝ CrediHome, CrediGo, CrediTrade са предназначени както хора, нуждаещи се от бързи пари назаем, така и от собственици на малък и среден бизнес и такива, упражняващи свободни професии.

CrediHome предлага суми от 200 до 3000 лева за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца. Заемът се отпуска без обезпечение или поръчители или доказване на доход и се взима в брой. Кандидатстването става лесно и бързо с минимално документация, обслужването се осъществява от персонален кредитен консултант, който ще отговори на всички въпроси, свързани със заема. Лихвата е фиксирана, а връщането е на равни месечни или седмични вноски по няколко различни възможности, от които може да избира всеки потребител.

CrediGo е продукт, който се появява на пазара през 2014-а година и е предназначен за определен сегмент от него, като отпуска средства от 600 до 3300 лева при доказан доход, за срок от 6 до 18 месеца. При този продукт потребителите имат възможност да се възползват от 30-дневен гратисен период за плащане на първа вноска, както и да изплащат заема на равни и фиксирани месечни вноски по банков път или в офиси на компанията.

CrediTrade е друг продукт на MicroCredit, който е предназначен за собственици на малък и среден бизнес, както и за практикуващите свободни професии. Получените пари могат да бъдат използване за инвестиция или като оборотни средства. При този бърз кредит се отпускат суми от 200 до 3300 лева за срок от 3 до 18 месеца. Лихвата е фиксирана и се признава като разход на фирмата, а потребителите на този продукт могат да се възползват от безлихвено връщане в рамките на 30 дни, при заплащане на административна такса. Условията предлагат и 45-дневен гратисен период за първа вноска.

Най-новият продукт на компанията – CrediNet, е изнесен изцяло в онлайн пространството и подобно на всички продукти в портфолиото на MicroCredit се старае да задоволи търсенето и необходимостта на пазара от подобна услуга.

Самата MicroCredit се появява на българския пазар през 2012-а година, а за този период се гордее с над 260 000 обслужени клиенти, 1200 професионално обучени консултанта и над 70 офисa в цялата страна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти