Magic те кани на звездно парти с много изненади!

Платена публикация

Magic те кани на звездно парти с много изненади!
Снимка: netinfo

4 юли 2016: Magic е не само бранд сладолед, но и синоним на удоволствие, приключение и смелост – смелост да се отдадеш на насладата!

В забързаното ежедневие е лесно да забравим за себе си и собствените си желания.

Magic те кани да се осмелиш да спреш за момент и да уловиш мига! Да се поглезиш и да се отдадеш на удоволствието, което заслужаваш.

Направи първата крачка, като приемеш поканата на Magic за бляскаво модно парти!

На 7.07 (четвъртък) от 22ч. в Culture Beat София ще се случи нещо истински диво, модно, звездно и магически вкусно! Magic събира на едно място очарователната Александра Богданска, DJ Мarten и модна марка Knapp, за да даде началото на своята наситена с награди и емоции лятна кампания #ReleaseTheBeast.

Дрескодът на събитието е животински принт. Александра ще бъде голямата звезда на вечерта, облечена в бутикова рокля Knapp от лимитираната им колекция, създадена специално за Magic. DJ Marten ще се грижи за високото ниво на настроение през цялата вечер, но изненадите не свършват дотук.

Всеки, който се осмели да се снима на стената на славата на Magic, ще има шанса да спечели една от четири бутикови рокли на Knapp от новата „дива“ колекция!

Не само това, но и четиримата победители ще получат професионална фотосесия с новата си рокля, заснета от Диляна Флорентин – един от най-добрите модни фотографи у нас.

Ела на 7.07 в Culture Beat София от 22 ч., срещни се с магнетичната Александра Богданска, потопи се в неповторимия вкус на Magic и улови шанса си да спечелиш бутикова рокля и професионална фотосесия.

Осмели се да мечтаеш, осмели се уловиш мига и да се отдадеш на удоволствието!

Всички игри, промоции и нови изненади от Magic можете да откриете на фейсбук страницата на бранда – Algida Bulgaria.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти