Любимите Angry Birds отново в BILLA!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Aко сте от заклетите фенове на любимия на толкова хора по света ANGRY BIRDS 2 – или пък някое от децата ви е, то следващите редове гарантирано ще ви зарадват. Освен че лентата вече се върти по кината и е почти сигурно, че сте я гледали, BILLA отново отгатва желанията на страстните киномани с поредната си интригуваща кампания, в която можете да съберете целия Angry Birds отбор и да си го отнесете за отглеждане вкъщи!

По стара традиция, нещата са изцяло във ваши ръце – отивате в който и да е магазин BILLA, пазарувате за 20 лева и получавате безплатно опаковка, която съдържа една фигурка на герой или костюм от филма ANGRY BIRDS 2! 

С всяка следваща покупка за 20 лева пък увеличавате шансовете си да съберете бързо всички герои на филма, които хич не са малко, но са толкова атрактивни, че няма как да не ги поискате накуп!

Имайте предвид, че кампанията е в сила до 09.10.2019 или до изчерпване на количествата фигурки (пълните правила на кампанията са тук). Все пак, по-добре е да не чакате да свършат, а да се възползвате от възможността да си ги съберете и дори да си ги подредите в собствен колекционерски албум, който също ще откриете във всеки магазин BILLA.

Отборът на ANGRY BIRDS 2 има доста попълнения – кой от кой по-невероятен! Освен да си ги съберете в колекция, можете да си направите и един кратък тест, за да видите на кой от тези герои приличате! 

Тестът е наличен тук, отнема буквално няколко минути, а за резултатите няма да казваме нищо повече от това, че са изключително точни.

Така че, ако днес пътят ви минава през кварталната BILLA, и направите покупка за 20 лева, не пропускайте да си вземете фигурка или костюм на герой от ANGRY BIRDS 2. Даже не ходете сами – вземете и децата, нека те сами почувстват магията на това да си спечелят фигурка на любимото си геройче от филма!

А после, когато се приберете, отделете 5 минути да се позабавлявате и с теста „Открий кое Angry Bird си ти?”. И не се сърдете, ако излезе, че приличате на някое, което не ви харесва чак толкова –или го приемете на шега, каквато е, или пък... направете теста пак!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти