Лято в града или на брега?

Платена публикация

Лято в града или на брега?
Снимка: Sony

Видяхте ли прогнозата за Лято 2014? Обещава да е по-вълнуващо и по-непредвидимо от всякога. Независимо дали ще го прекарате сред слънчевите фасади на града или ще последвате шума на морските вълни, не забравяйте правилата на играта: добра компания + пълна готовност за "запечатване" на спомените! В търсене на перфектната рецепта за лятно настроение открихме и перфектния технологичен сет от Sony Mobile. Този сезон "must have" са: Xperia Z2 и "умната" гривна SmartBand. 

• Модата среща първокласните технологии

В сезона на най-атрактивните визии и смели аксесоари се нуждаем и от страхотен смартфон, който да допълва стила ни с уникален дизайн, а ежедневието ни - с още повече функции. Всичко това ни предлага новият флагман на Sony – Xperia Z2. Корпусът от алуминий и стъкло от най-високо качество е топ тренд в технологиите, а и, момичета, да си признаем, огледалната му повърхност наистина ни привлича. Дори за последен чек на визията. Готови сме да дефилираме с 5.2-инчовия Full HD TRILUMINOS™ дисплей, гарантиращ палитра от богати и естествени цветове за най-контрастните изображения и невероятно изживяване при гледане. Наслаждаваме се на уникално качество на звука, независимо дали сме в самолета, на път към екзотична дестинация, или на сантиметри от екзалтираната ни от гола на Робин ван Перси половинка. Особено ако сме свързали компактните слушалки MDR NC31EM с иновативната цифрова технология за елиминиране на страничния шум от Sony.

• На кадър разстояние от съвършенството

Xperia Z2 бързо се превръща и в BFF за "запечатване" на спомените. Залагаме на експертните технологии на Sony в снимането и резултатът не закъснява – Xperia Z2 разполага с 20,7 MP камера, която успешно конкурира немалко фотоапарати от средния клас. За кадри без компромис – ярки, ясни, живи, независимо при какви условия сме ги направили – на Джулай морнинг в планината или на парти край брега. А видеото? То, разбира се, също е по последен писък – камерата може да заснема 4К видео с резолюция, надвишаваща четирикратно Full HD. Безбройните Xperia приложения при снимане ще оставим сами да откриете. Но за това пък ще ви изненадаме и с още нещо…

• ексТРЕНДни приключения

Xperia Z2 е прахо- и водоустойчив! Той е най-водоустойчивият сред първокласните Android смартфони на пазара. Да, това означава, че можем да се снимаме с него в басейна или дори да го изпуснем до коктейла на пясъка, а после просто да го измием, защото флагманът на Sony отговаря на  стандартите за прах и влага IP55 и IP58. Освен, че ще ни съпътства в екстремни и екстрендни ситуации, Xperia Z2 няма да ни остави дори за миг (буквално), благодарение на издръжливата 3200 mAh батерия и икономичен STAMINA режим.

• Във форма за лятото

Като заговорихме за басейни и издръжливост… Xperia Z2 има своята перфектна половинка – водоустойчивата "умна" гривна SmartBand. По последен технологичен писък, в класически и секси летни цветове, иновативният аксесоар може да следи 24/7 нашата активност. 2 в 1 комбинация от спортна гривна и дигитален дневник на живота ни с помощта на приложението Lifelog. Тренирали ли сме достатъчно? Колко крачки сме извървели? С каква скорост сме бягали? Колко калории сме изгорили? Получаваме отговорите на тези въпроси с едно докосване. SmartBand ще ни събуди в най-подходящото време, ще ни извести при повикване, ще проследи действията ни в социалните мрежи. А самите ние можем да регистрираме важните моменти от деня или... нощта си. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти