Лято с Vogue

Платена публикация

Лято с Vogue
Снимка: netinfo

Всяка пролет, колекцията слънчеви очила на Vogue ни пренася в различни кътчета на света, разказвайки истории за уличките на Париж или космополитния Дубай, видени през очите на техните музи.

Тази година супермоделът Адриана Лима ни отвежда в един от най-интерeсните градове на Америка - Лос Анджелис, Калифорния.

Ангелът на “Виктория Сикрет” е готова за приключения, независимо дали те са свързани с прекосяване на цялата страна на стоп, каране на ролкови кънки в Санта Моника или сърфиране по вълните на Венис Бийч. 

В колекция пролет- лято 2016 г. Адриана ни представя класически модели слънчеви очила в кръгла или квадратна форма, но със супер стилен дизайн, който ги превръща във фешън аксесоар.

Денят започва с каране на ролкови кънки по крайбрежната ивица.

С кръглите очила няма да останете незабелязана. Формата е една от топ тенденциите за 2016 г., а цветните дръжки допълват усещането за свежест и приключенски дух.

Няма как да отидете до Лос Анджелис без да посетите плажа. Тук се е зародила сърф културата. Ще видите местни жители, които играят плажен волейбол, забавляват се във вълните, събират се с приятели или просто релаксират под горещото слънце на L.A. Една от емблематичните структури, свързани с този начин на живот, са спасителните постове. През годините, когато градския пейзаж на L.A. се трансформира, постовете остават непроменени, напомняйки плажната култура на 60-те.

Класическите модели тип котешко око, решени в ярки цветове, напомнят ретро филми, безкрайни пътешествия с коли без покрив и развети от вятъра коси. С тях ще бъдете романтична и съблазнителна като героиня от ретро филм.

И накрая Адриана ни отвежда в увеселителния парк в Санта Моника, за да загубим
един ден в безгрижно забавление под слънчевите лъчи.

Увеселителният парк е място за срещи и романтика. Очилата са нежни, с детайл във формата на сърце, напълно отговарящи на атмосферата и допълващи перфекния стайлинг на Адриана.

Лосанджелиският дух завладява колекция пролет-лято 2016 и ни кара да мечтаем за плажове, огнени залези и безкрайни забавления.

Предназначени за момичетата с характерен стил, слънчевите очила Vogue ще ви превърнат в ретро богини, които биха се чувствали на място както в сцена от "Телма и Луис", така и в града.

Голямо разнообразие от слънчеви очила Vogue можете да откриете в оптики Grand Optics & Joy Optics  в цялата страна. През месец юни към всеки закупен чифт слънчеви очила Vogue,  получавате подарък – луксозна плажна кърпа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти