Лесен метод срещу целулита. С много бърз ефект!

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Красотата на тялото - това са форма и тонус! Вместо да живеем в тиха война с излишните килограми и портокаловата кожа и да избягваме отражението в огледалото, да вземем нещата в свои ръце! Можем ли да премахнем целулита с помощта на антицелулитен серум? Отговорът на този въпрос е положителен. И с още по-бързи резултати, ако към правилния състав на крема прибавим правилно хранене, масаж или самомасаж, прием на достатъчно вода. Изключително ефективен срещу портокаловата кожа и подкожните мазнини е Антицелулитният серум COLLAGENA Instant Beauty. Виж повече ТУК!

Действието на антицелулитния серум работи в няколко основни направления:

-          Стимулира кръвния и лимфен поток

-          Въздейства върху мастните клетки

-          Спомага за детоксикацията на кожата

В ефективния продукт, какъвто е Антицелулитният серум COLLAGENA Instant Beauty, има съставки, които са способни да въздействат силно върху целулита. И в случай, че ги използваме редовно и правилно, те правят кожата гладка и равна. Кои са те?

Energisome TM е комплекс, които има силно въздействие върху мастните клетки и отводняването, подобрявайки кръвообращението. Energisome TM  е еликсир за изгубилата тонус кожа, склонна към целулит. Кара клетките отново да функционират правилно като стимулира клетъчното хранене.

Bioline
Снимка: Bioline

Гуарана е спечелила доверието на всички специалисти със способността си да ускорява метаболизма на мазнините в тялото, заради богатото си съдържание на кофеин, теобромин и теофилин. Тя разгражда мастните клетки и предотвратява образуването на нови. Гуараната дава бързи резултати за намаляване на обиколките, стягане и изглаждане на кожата.

Колаген COLLAGENA е български патентован хидролизат, които доказано прониква в кожата и действа на молекулярно ниво за възстановяването на правилната й структура. Стяга кожата, регенерира я, прави я гладка, еластична и млада. Забавя процесите на стареене.

Антицелулитният серум COLLAGENA Instant Beauty помага и на тези, които вече са започнали активно да свалят килограми като помага на кожата да не се отпуска. Нанасяйте върху бедрата, корема, ръцете, седалището, за да не позволите на кожата там да „увисне“. 

Нима има човек, който да не иска да има перфектно изненадва приятно с корекция на контура, повишена плътност и подобрено състояние на кожата. Действа върху проблемните зони мощно и с изненадващо бърз видим ефект.

За по-бърз ефект трябва да имаме предвид няколко правила:

-          Добре е кожата да е леко загрята преди нанасянето (душ, масаж)

-          За по-добро проникване на съставките, се препоръчва предварително да се използва скраб

-          Нанасяйте продължително, с масажни движения, до пълно попиване на Серума в кожата.

Антицелулитен серум COLLAGENA Instant Beauty помага и на тези, които вече са започнали активно да свалят килограми като помага на кожата да не се отпуска. Нанасяйте върху бедрата, корема, ръцете, седалището, за да не позволите на кожата там да „увисне“. 

Нима има човек, който да не иска да има перфектно тяло и красива гладка кожа без "портокалов" ефект върху нея. Ново усещане за себе си, различно отношение от страна на околните и възхитени погледи на хората около вас! Направете го възможно още сега! Поръчайте Антицелулитния серум COLLAGENA Instant beauty от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти