LED крушки от V-TAC за спокойни бебета

Платена публикация

LED крушки от V-TAC за спокойни бебета
Снимка: netinfo

Осветлението е един от най-важните фактори в живота на бебетата. Според педиатрите, новородените не виждат нищо, ярката светлина ги дразни. Умението да възприемат образите се формира постепенно, отначало зрението им е замъглено и неясно, но след първия месец вече могат да задържат погледа върху лицето на мама. След третия месец се научават да различават цветовете, по-ярките ги привличат повече, и интуитивно започват да опознават тяхното въздействие. Доказано е например, че синьото действа успокояващо на свръхактивни кърмачета, особено на момченцата.

За да облекчите малките очички, задължително трябва да подберете правилната светлина, а това значи да познавате някои особености на лампите, които предлага пазарът. Знаете ли например какво е CPI? Това е коефициентът за цветопредаване, един от най-важните показатели за осветлението на закрито. Колкото е по-висок, толкова по-добро е качеството на светлината и нейното въздействие върху зрението и психиката ни.

При LED крушките на V-TAC, за разлика от лампите на много други производители и вносители, коефициентът е CRI >80, а на някои специализирани продукти - CRI >95. Не случайно осветлението на престижната българска марка е сертифицирано по всички европейски изисквания.

Снимка: netinfo

Трябва да вземете предвид този безспорен факт когато избирате крушки. Колкото и енергично да размахвате пред ревящото си бебе синя играчка или дрешка, за да се успокои, то няма да спре да плаче, ако осветлението идва от мъглява енергоспестяваща крушка или от прекалено ярка с нажежаема жичка. Лошо подбраната светлина в стаята променя цветовете, докато високият CPI помага на човешкото око да ги вижда по-добре и засилва остротата на зрението.

И още нещо – за детската стая и за вашата спалня не е подходящо светлината да идва само от тавана, локалното осветление създава далеч повече уют и не дразни. V-TAC предлага изключително подходящи настолни LED лампи със сензорно включване и 3-степенно регулиране на светлинния поток. Освен за спални, те са идеални и за работни помещения. Купувайки такава лампа на бебето си, поне ще бъдете сигурни, че ако плаче, не е от крушката.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти