Лазерната епилация вече е за всички, безопасно

Платена публикация

Доскоро лазерната епилация беше съпроводена с много забрани – да не се прави през лятото, да не се прилага върху хора с много светла кожа, и да се внимава за образуването на пигментни петна.

С SHR™ технологията процедурата е възможна по всяко време на годината, дори и при кожа с тен.

Методът е доказано безопасен и постига по-добри резултати в сравнение с конвенционалните технологии, което е от основно значение за лекар и пациент.

SHR™ е единственият клинично доказан метод за лазерна епилация, при който се прилагат ниска енергия и кратки импулси с повече повторения.

В комбинация с охлаждане на повърхността на кожата, процедурата е комфортна, без пареща болка и без риск от поява на пигментни петна.

Температурата ефективно таргетира космените фоликули, като не наранява околната тъкан и предотвратява повторния им растеж

Какво е преживяването, наречено лазерна епилация, съвсем искрено и на живо може да разберете от певицата NADIA във видеото горе.

А Spectro Aesthetics подаряват 2 ваучера за безплатна процедура "SHR епилация - за зона подмишници". Ако искаш да спечелиш и да се възползваш участвай в играта във фейсбук страницата на Натали ето тук ►

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти