Крушката на V-TAC прави кръчмата

Платена публикация

Крушката на V-TAC прави кръчмата
Снимка: netinfo

Две таверни на плажа в Ситония, средният ръкав на Халкидическия полуостров, са в жестока конкуренция. Сгушени са почти една до друга в лазурно син залив между Неа Мармара и Никити. Собствениците им са две гръцки семейства, които враждуват от незапомнени времена, както Монтеки и Капулети. Истинска атракция са - докато канят минувачите, те си подхвърлят язвителни забележки и се надвикват, цялата околност ги познава и им се подиграва.

Преди година-две обаче таверната на “Монтеки” внезапно става по-атрактивна, туристите започват да я предпочитат, макар че менютата и в двете заведения са еднакви. “Капулети” изпадат в паника, мъчат се да разгадаят каква е тайната на врага, с каква хитрост привлича клиентите. И един ден най-сетне разбират – единствената промяна е осветлението.

Снимка: netinfo

Когато “Монтеки” завъртели в своята таверна LED крушки, “Капулети” преценили, че инвестицията е неразумно голяма и решили да се придържат към старите луминисцентните лампи, които уж спестяват ток. Оказва се обаче, че по-успешната таверна е вложила парите си далновидно, защото на светлината от светодиодите храната и обстановката изглеждат много по-примамливи, а и разходите за енергия спадат чувствително.

Най-интересното в тази история е, че LED лампите на вървежната таверна, са от марката V-TAC - изключително издържливи, предлагащи огромно разнообразие от форми и цветове на светлината. Просто трябва да знаеш коя марка прави кръчмата!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти