Кратко градско бягство без багаж

Платена публикация

Кратко градско бягство без багаж
Снимка: netinfo

Кой каза, че можеш да се чувстваш свободен и зареден, само когато си в отпуск и на почивка? С динамиката на днешното ежедневие все повече хора не са съгласни да се примирят с това и се стремят да си осигурят малко “бягство” всеки ден, но без всички усилия, планове и багаж. Като част от този процес, съвсем естествено се появяват все повече малки градски оазиси.

Не, това не са мечти, а реални сцени от града, в който живееш - скрит заден двор, зелена градинка, покрива на кооперацията с изглед към града и планината, града и морето, или тераса спотаена в центъра на града, но с прекрасен залез. Всички онези места, на които презареждаме и получаваме първата глътка от лятната вечер.

Те са все по-необходими в контекста на градския живот и среда и все по-съществена част от градската култура, затова тази пролет марка сайдер No 1 в света* Стронгбоу стартира тяхното “колекциониране”.

 

#StrongbowMap #LovePlovdiv ❤️

A photo posted by Plovdiv, Bulgaria (@loveplovdiv) on

Най-вдъхновяващото, е че Стронгбоу е създал три ексклузивни градски оазиси и ти имаш голям шанс да се възползваш от тях, заедно с приятели. Там ще ти предложат освежаващ, безплатен ябълков сайдер и спираща дъха гледка в сърцето на града.

За целта участвай в колекционирането: снимай своя градски оазис и публикувай снимката в Instagram с #Strongbowmap. Добави локация към снимката, и ако профилът ти в Instagram е отключен, тя ще се появи на картата тук: strongbowmap.bg, а ти ще участваш в томболата за ексклузивното изживяване на Стронгбоу.

 

#sunset coming #strongbowmap

A photo posted by Silvy Sotirova (@shtinkova) on

Всяка седмица има шестима печеливши за всеки от ексклузивните градски оазиси на Стронгбоу и всеки може да вземе със себе си 5-ма приятели. Така че дори и да не използваш Instagram, все още имаш шанс да се качиш на някой от покривите на Стронгбоу. Открий приятели, които имат профил и ги мотивирай да участват, а когато спечелят, ти ще си първият, който ще вземат със себе си.

Наслади се на ябълковия сайдер в пълния му блясък и не пропускай новото градско изживяване, което ти предлага Стронгбоу.

*по обем продажби според Canadean за 2013.

 

#strongbowmap #party

A photo posted by Silvia Deyanova (@silviadeyanova) on

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти