Колкото повече колаген, толкова повече... колаген!

Платена публикация

jena
Снимка: Thinkstock

Формула с четири естествени съставки е приковала погледите ни и държим да ви разкажем за нея!

Поддържането на добър и стегнат вид на кожата е една от най-важните задачи за почти всяка жена, защото колкото и изкусно да е поставен гримът върху лицето ни, нищо не може да се сравни с естествено хубавата, гладка и чиста кожа.

Природата се е погрижила да ни помага в тази тежка задача, като е „измислила“ процеса по производството на колаген в тялото ни - главният белтък в съединителната тъкан, който е здрав и неразтеглив, с голяма издръжливост на опън и е главен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки, както и основен белтъчен компонент на костите и зъбите. Той осигурява здравина и еластичност на кожата, но, уви, с възрастта (обикновено около 30-та ни година), количеството на колаген в тялото започва драстично да спада и външно това личи по... бръчките!

Procollagen,  e формула с революционен научен подход, провокираща образуването на собствен колаген, който се усвоява на 100% благодарение на специалният патентован комплекс NDF (Natural Dermo Filler) и съдържащите се още в нея - MSM и витамин С. Тези уникални съставки са от съществено значение за образуването на еластин и колаген в кожата. Те карат тялото не само да започне да произвежда ценния белтък, но и да го „изпраща“ на точното място, за да подобри еластичността и здравината на тъканите и да намали фините линии и бръчки.

jena
Снимка: Thinkstock

Според проучвания правилното съчетаване на витамин C, витамин Е, силициев двуокис и биологично активна форма на сяра – така, както са съчетани в Procollagen, спомага за намалява ефектите от стареенето на кожата и стимулира производството на колаген в организма. Ето как действа всеки от елементите в продукта:

MSM – Метилсулфонилметан, биологично активна форма на сяра (органична сяра в естествена форма), която допринася за възстановяване на образуването на напречни връзки в колагена; допринася за синтеза на много ензими, хормони, аминокиселини, антитела и антиоксидантни молекули; съдейства за чистия и младежки вид на кожата и лъскава коса)

Витамин C, който съдейства за синтеза на колаген

Natural Dermo Filler, съдържащ силициев двуокис, който е структурен елемент на съединителната тъкан, и е от съществено значение за образуване на макромолекули като еластин и колаген

Витамин E - помага за предпазване от действието на свободните радикали

Действието на Procollagen изглежда обещаващо в няколко направления:
- поддържане на нормалното състояние и функциониране на ставите, костите, съединителната тъкан, скелетната мускулатура, стените на кръвоносните съдове, кожата, косата, ноктите

- запазване и увеличаване на еластичността и здравината на тъканите

- намаляване на фините линии и бръчки по кожата

- регенерацията на ставния хрущял, сухожилията и костите

Така че, ако вече наближавате момента, в който тялото ви започва да изчерпва естествените си запаси от колаген, време е да започнете да се оглеждате за подходящата форма на външна намеса, която да „побутне“ производството с нови сили. Ако изберете Procollagen, можете да сте спокойни, че сте си осигурили още доста години живот със стегната кожа, гъвкави стави (които не скърцат при всяко слизане по стълбите), красиви нокти и лъскава коса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти