Коледни подаръци? Няма време!

Платена публикация

Коледни подаръци? Няма време!
Снимка: netinfo

Коледа чука на вратата! Празничното настроение е заляло всички и напоследък мислим само за украсата, подаръците и колко точно ястия ще сготвим тази година за Бъдни вечер.

Често обаче се затрудняваме в избора на подаръци за близките или колегите. Причините могат да бъдат най-различни: може би нямаме достатъчно време, липсват ни добри идеи или пък в случая с колегите - не ги познаваме достатъчно добре.

За да избереш наистина хубав подарък, първо трябва да се пребориш със стерeотипите си и да отключиш креативността си.

Затова днес искаме да ти предложим няколко идеи за подаръци, които определено няма да събират прах на рафтовете в къщата и ще зарадват всеки!

Тази Коледа подари на своите близки ръчно произведени български деликатеси. Защото кой не обича вкусна храна?

За целта разгледай коледните пакети и ваучери на онлайн фермерски пазар farmhopping, които можеш да поръчаш за секунди и да изпратиш директно до вратата на своите близки!

ПОДАРИ ЗДРАВЕ!

Подари на близките си здравословни и имуностимулиращи богатства за Коледа!

farmhopping са събрали специално селектирани супер продукти, които са незаменими помощници в борбата с коварните зимни грипове и настинки. Натуралните храни, ръчно произведени във фермите, подкрепят действието на имунната система и даряват всеки със сила и енергия в наситените с вируси месеци.

ОБИЧАШ ЛИ СЛАДКО?

Какъв по-добър подарък за близките ти от домашни сладки, конфитюр, ликьор и шоколадови вълшебства - всички приготвени с много любов от български производители? Разгледай специалната селекция от сладки изкушения на farmhopping.

Перфектен подарък за колегите от работа, някой приятел или цялото семейство!

ВИНО И МЕЗЕ ЗА ЦЕНИТЕЛИ!

Съдържа вино от най-добрите български изби и истински мезета за ценителите на автентичния вкус. Идеален за подарък или за разточителна вечер с приятели и близки.

Защото ако по празниците не се отпуснем, то кога?

Подари вълшебна коледна кутия на семейството, приятелите или колегите със специална селекция от български вина и класически мезета!

А ако искаш да оставиш близките ти сами да изберат, подари им коледен ваучер за фермерски деликатеси от farmhopping!

---

farmhopping е спасението на градския човек, който иска да пазарува чиста храна от малки български ферми, произведена с грижа както за неговото здраве, така и за природата. Платформата предлага стотици продукти от десетки производители, които могат да се поръчат само с няколко кликвания на мишката. Фермерите получават честно заплащане, а потребителите - една удобна доставка с истинска и свежа храна. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти