Кой стои зад истинския Дядо Коледа?

Платена публикация

Кой стои зад истинския Дядо Коледа?
Снимка: netinfo

Наближава Коледа, един от най-светлите празници в годината. Коледа е времето за нашите близки. Това е времето, в което даваме и получаваме доброта, радост и топлина. Времето, в което подаряваме подаръци на любимите си хора.

Времето, когато белобрадият старец е засипан с писма от деца от цял свят с техните желания, в очакване той да ги изпълни в святата нощ. Робот, колело, китара, глобус, къщичка …, са сред нещата, които децата трепетно очакват да им донесе Дядо Коледа. Истински или не, в очите на най-малките той е един – приказният Дядо Коледа, който пътува с шейната и оставя радост под елхите в домовете на хората.

Всички обясняват колко е важно да подариш на Коледа, но никой не казва, че понякога е трудно да го направиш. Но колкото и на човек да му е трудно, по Коледа той иска само едно: за тези, които обича най-много Коледа да съществува и да бъде незабравима.

Истинският Дядо Коледа винаги се старае да превърне празника на семейството си във вълшебно изживяване.

Изи Кредит знае кой е истинският Дядо Коледа. И затова, вече 11 години помага на всички да донесат радост на любимите си хора за празника

През тази година Изи Кредит ще направи празника още по-вълнуващ за всички, тъй като в периода 1 ноември – 22 декември, всеки клиент, който усвои кредит от Изи Кредит ще получи възможност да спечели един от многото прекрасни подаръка по избор. Томболата за Коледните изненади от Изи Кредит ще бъде изтеглена на 23 декември, когато ще бъдат обявени и късметлиите във всеки един от 157-те офиса на компанията в страната.

...Да, всъщност в ролята на истинския Дядо Коледа се оказваме всички ние. И осъзнавайки, че няма да ни бъде никак лесно, знаем, че може да разчитаме на Изи Кредит, за да донесем радост на любимите си хора!

Повече информация и пълните условия на томболата са достъпни на сайта на компанията тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти