Kinder сбъдва желания по случай своя 50-ти рожден ден

Платена публикация

Kinder
Снимка: Kinder

Рожденикът обичайно получава подаръци, но на своя 50-годишен юбилей, шоколадовият бранд е подготвил специални изненади за малките и големите си почитатели, както и за верните си фенове.

Философията на Kinder винаги е била да създава специални моменти в живота на хората и рожденият ден на бранда не прави изключение. Тази година Kinder празнува 50 години по целия свят и има за цел да превърне детски мечти в моменти на щастие.

Най-големият подарък за шоколадовия бранд е щастието и усмивката на своите потребители. Ето защо Kinder предоставя възможност на всеки свой фен да спечели красиви преживявания.

Картинг забавление? Escape room приключение? Професионална фотосесия?

10 магически преживявания очакват всички участници в промоцията. 

Искате да бъдете част от нея? Прочетете внимателно как да участвате. Крайният срок е 14-ти октомври.

Направете покупка на продукти Kinder на стойност поне 5 лв. 

Регистрирайте кода от касовата бележка до 14-ти октомври 2018 г., на www.kinder.com/50 и изберете желание, което да сбъднете.

Не забравяйте да запазите касовата бележка, с която да проверите дали ще сбъднете желание с Kinder след 14-ти октомври. 

Пълни условия на промоцията може да прочетете тук.

За Kinder: 
• Историята на Kinder започва през далечната 1968 г., в малко италианско градче на име Алба. Там една гениална идея се превръща в Kinder, какъвто го познаваме днес. Микеле Фереро се стреми да създаде шоколад за малки и пораснали деца, който съдържа повече мляко и по-малко какао, и който да бъде обичан както от децата, така и от техните родители. Оттогава насам Kinder носи радост и щастие на децата и в същото време вдъхва спокойствие и чувство на сигурност в техните майки и бащи. Това се дължи на факта, че продуктът е с богато съдържание на мляко и се произвежда в малки порции.

• Създаването на уникални продукти е само част от историята на Kinder. Във всеки един момент от нея, семейството, качеството и иновациите са в центъра на това, което представлява Kinder.

• В днешно време Kinder се предлага в 125 страни и е известно, че носи радост за децата, създавайки специални моменти, които сплотяват семействата. 

• През 2018 г. Kinder празнува своята 50-та годишнина с потребители от цял свят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти