Какво искат жените всъщност...

Платена публикация

Какво искат жените всъщност...
Снимка: netinfo

„Ако знаех какво искат жените, щях много по-лесно да им влияя. Сега знам само, че са луди.“ 

Мел Гибсън като Ник Маршал в „Какво искат жените“

Малцина са тези, които се осмеляват да потърсят отговор на този въпрос. Не е нужно да си Мел Гибсън, за да разбереш, че отговорът не е еднозначен. А може би истината е скътана в самата женска физиология.

Знаете ли какво е общото между болките и раздразнението по време на цикъл (и всички други оплаквания, назовани общо ПМС), целулита, неразположенията по време на менопаузата и остеопорозата? Женското здраве изисква специфично внимание и грижи. Хормоналните промени, които настъпват у жената всеки месец и през различни периоди от живота ѝ, като бременност, кърмене, менопауза определят нейното цялостно физическо и емоционално състояние. Те определят и нейното настроение и добър външен вид.

Съвсем категорично съвременните проучвания сочат, че една от основните причини за женските проблеми през различни етапи от живота е именно недостигът на прогестерон (хормон, който се синтезира в женския организъм, отговорен за множество процеси). От друга страна, наличието на прекомерно много ксеноестрогени (това са фалшиви хормони от естрогенов тип, които се намират в почти всички консерванти, нитрати, пестициди, деривати на нефтохимията, в козметиката, храната) допълнително възпрепятства нормалните нива на синтеза на прогестерон.

Снимка: netinfo

Билката Агнус кастус действа на няколко нива в организма. Без да съдържа хормони, тя допринася за хормоналния баланс в организма. Намалява синтеза на пролактина, чиито повишени стойности често са свързани с нередовен или болезнен цикъл. Стимулира производството на прогестерон. Агнус кастусът влияе аналгетично и потушава симптоми като тежест в гърдите, раздразнителност, депресия, честа смяна на настроенията.

Репеят е известен с общо пречистващия си ефект. Той има много силно влияние върху кожата. Той стимулира производството на колаген и влияе на здравината на съединителната тъкан. Това пряко влияе, както при кожни раздразнения и неразположения, така и при целулит и бръчки. Подходящ е също и за коса и нокти. Пречиства кръвта и лимфата. Действа диуретично.

Снимка: netinfo

Освен с благотворното си влияние върху кръвообращението и мозъка, Центела азиатика стимулира производството на колаген. Тя намалява отоците и осигурява еластичност и здравина на кожата. Много е подходяща както при целулит, така и при възстановяване на разранена кожа и белези по нея, при алергични дерматити, акне, наранявания, изгаряния.

Екстрактът от Гроздово семе съдържа олигомерни проантоцианидини, които са едни от най-силните антиоксиданти. Подобряват кръвообращението. Имат противовъзпалително и антиалергично действие. Подходящи са при всякакви кожни неразположения – рани, подкожни кръвоизливи.

Снимка: netinfo

Селенът е органично свързан (L-селенометионин), което го прави много по-лесно усвоим за организма. Той е мощен антиоксидант. Има редица проучвания за благотворното му влияние върху кожата. Органичният селен защитава от оксидативен стрес и влияе положително върху косата и ноктите.

Витамин D3 в продукта е уникална растителна форма. Той е изключително важен за усвояването на калция от червата. Неговата липса може да доведе до фрактури и да отслаби значително костите. Важен е и за имунната и за сърдечно-съдовата система.

Лейди Хармония съдържа натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве.

- Подпомага хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата.
- Действа срещу мастните отлагания и целулита.
- Влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан.
- Поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

Снимка: netinfo

Лейди Хармония е изцяло натурален. Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. Можете да намерите в аптеките и без рецепта.

Едно е сигурно – не само в месеца на любовта – всяка една жена иска любов…

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти