Какво да си купим за Коледа?

Платена публикация

Какво да си купим за Коледа?
Снимка: Thinkstock

Колко често си купувате подаръци – само за себе си? Те не са в списанията или на витрините в големите търговски центрове. Но са важните, нашите лични подаръци, които ще ни накарат да се чувстваме по-уверени и всяка една от нас ги заслужава. TV Boutiquе има няколко идеи… 

Горе главата! Ако искате изправен гръб и правилна стойка, сега е моментът да ги получите.  Можете да си купите коригиращ колан, който изправя неправилната стойка на тялото, а зимата е идеален период да го изпробвате – у дома, в офиса или с удобни спортни дрехи през уикенда. Comfortisse Posture е точно такъв колан, като той се поставя лесно и бързо, а облекчението от болките в гърба се усеща мигновено. 

Снимка: Thinkstock

Във форма! Swing Maxx Body Fitness - фитнес уред 5 в 1 за бърза и ефективна тренировка у дома. Никой не е казал, че е време за спорт точно сега, но защо да отлагате момента, в  който можете да тренирате у дома – независимо дали е Нова година или пък друг период?

Този мултифункционален фитнес уред е компактен и не заема огромно място, а освен това се използва изключително лесно. Но най-важното - не е необходимо да посещавате скъпи фитнес центрове, за да поддържате форма.

Това, за което толкова чакаме… да кажем „сбогом” на целулита. Знаем, че не е лесна задача, той е упорит и премахването му изисква търпение. VisioSLim Care е анти-целулитнa програма, състояща се от гел с висока ефективност и уникална лента за измерване нивото на целулитни образувания, както и постигнатия прогрес и резултати.

Снимка: Thinkstock

Специален тест от комплекта, който можете да си подарите, показва личните резултати – чувствителна на топлина лента, която променя цвета си в зависимост от наличието на целулитни образувания. 

Всички тези предложения идват от TV Boutiquе, а там ще откриете идеи за подаръци – за нас, за роднините, приятелите и тези, които искаме да зарадваме за празниците. Те ще пристигнат до вратата ни навреме, за да се поглезим за Коледа, а освен това цените им са разумни. 

Проверете за тях на адрес: tvboutique.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти