Какво да подаря на любимия?

Платена публикация

Какво да подаря на любимия?
Снимка: netinfo

Подаръци, подаръци, подаръци. Подаряваме и получаваме. Приемаме ги с усмивка каквито и да са, но все пак усмивката ни може да е леко крива, ако подаръкът не ни хареса. Ние самите се стараем и мислим дълго, когато избираме. Но, момичета, бъдете честни – знаем, че идеите ни все някога ще се изчерпят.

Какво ще се случи, ако в подаръка ни има „щипка подправка“?“

Знаем, че мъжът до нас обожава природата и би му харесала идеята да се разходите из някое непознато кътче. Изненадата е приятна, но как да я направим уникална? Веднага ни хрумват две идеи - разходка в лек тръс на кон или на скорост през снежните преспи с моторна шейна, например. 

Мечтал е да стане пилот като малък? Заведете го на пистата, от която да “вдигне” съвсем истински малък самолет.

Кулинарните страсти също не са за подценяване. Най-добрият начин да тествате тази емоция е като подарите на себе си и любимия сладкарски или кулинарен курс. Първо - много ще се забавлявате. Второ -  срещата с мастър шефове винаги е ползотворна. И трето – ще се убедите, че кулинарията е изкуство. И ще започнете да гледате на тенджерите и тиганите не като на бреме, а като на вълшебен инструмент.

Или нещо по-лежерно - в студеното и мрачно време - специален спа ритуал за мъже,  флотация или дори мъжки педикюр. Защо не? 

Снимка: netinfo

„Вещите се чупят, повреждат или губят. Споменът е този, който остава с нас завинаги“

Ние ценим преживяванията, а не предметите. Ценим спомена, който ни кара да се усмихваме години след романтичната екскурзия или онзи пръв бънджи скок. И имаме идеи - вече над 200 за наистина незабравими подаръци. Вдъхновете се -  GiftComeTrue.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти