Какви са ползите от съня?

Платена публикация

Какви са ползите от съня?
Снимка: netinfo

Много често хората пренебрегват съня и неговата важност. Всъщност неоспорим факт е, че сънят ни е необходим, за да бъдем здрави и да се чувстваме добре. Защо това е така?

Повече сън е равно на по-малко стрес. Проучване показва, че липсата на сън е една от най-честите причини тялото ти да изпадне в състояние на стрес. Сънят подобрява паметта, затова ако се наспиш добре, ще подобриш способността си да запомняш по-лесно. Здравословни навици на сън могат са ефективен начин за предпазване и облекчаване симптомите на лека депресия. Освен това, ако спазваш здравословен режим на сън, със сигурност ще се чувстваш тонизирано и енергично през целия ден. Времето, в което спиш, тялото, организмът и мозъкът ти си почиват, за да имат сили за новия ден.

За да успееш да се наспиш добре, трябва да се чувстваш удобно и комфортно в своето легло. Често причината това да не се случва е неудобният матрак. Препоръчително е да наблюдаваш качеството на своя сън. Ако заспиваш трудно, будиш се често през нощта, а през деня чувстваш отпадналост, е възможно причината да бъде в твоя матрак.

Снимка: netinfo

Трябва да имаш предвид, че по принцип матракът трябва да бъде подменян на всеки 7 години, в някои случаи и по-рано. Ако смяташ, че е все още-рано да смениш своя матрак, добър вариант е да използваш топ матрак.

Представяме ти Топ матрак Риню Евкалипт 7 зони.

Ще ти помогне да се насладиш на дълбок и спокоен сън! Съставен е от революционно релефно ядро от 100% мемори пяна, а като подарък ще получиш и анатомична възглавница от мемори пяна.

Дормео Риню Евкалипт 7 зони дава индивидуален комфорт на всяка част от тялото ти, осигурява правилна и релаксираща позиция на врата и гръбначния стълб.

Снимка: netinfo

Тайната на матрака се крие в сърцевината на топ матрака и е от 7 различни зони, съобразени с формата, теглото и нуждите на всяка част от тялото ти. Мемори пяната напълно се адаптира към формата, теглото и топлината на тялото.

Можеш да го поставиш върху матрак, диван, канапе и на момента ще получиш идеалната поддръжка за тялото си + естествена терморегулация.

Трябва да знаеш, че можеш да се възползваш от 0% лихва!

Виж повече тук: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти