Каква е вашата история за здраве? Споделете и спечелете!

Платена публикация

Каква е вашата история за здраве? Споделете и спечелете!
Снимка: netinfo

Болестите са най-големите учители, а изпитанията, пред които ни поставят са повод най-после да направим дълго отлагани промени. Здравословните проблеми ни изправят и пред голямо търсене, особено онези, които са се превърнали в хронични.

Кой подход да изберем, за да се лекуваме, дали това е точният лекар, на когото да се доверим, дали не грешим, когато вместо да почиваме повече, ходим болни на работа, или пък си лягаме късно?

Със сигурност и вие сте се сблъсквали с тези въпроси и сте се питали как да излезете от задънената улица на някой здравословен проблем. Истината е, че всеки извървява своя път по различен начин.

За едни от нас проблемите се решават за няколко месеца, на други са необходими години, за да възвърнат загубеното равновесие в тялото. Какво обаче ни дава сили да продължим в тези трудни ситуации?

На този въпрос ще търсим отговор в „Истории за здраве“. Това е съвместен проект на Немския хомеопатичен съюз и предаването „Преди обед“. Целта е да открием и покажем битките на пациентите, които са избрали да се лекуват с холистична медицина, хомеопатия и Шуслерова терапия.

Искаме да разберем какво предизвикателство е застанало пред тях и защо са потърсили решение за себе си и за децата си в природните методи за лечение. Защото може би има още някой като нас, който дълго време е търсил отговорите и е успял да ги намери.

Може би е решил подобен проблем на нашия и може да сподели и да помогне с неговия опит. Бихме искали да „заразим“ още търсещи пациенти с неговите надежда и вяра за изцеление.

Затова участвайте с вашата история в „Истории за здраве“, като я разкажете на www.istoriizazdrave.bg. Задължително е тя да включва хомеопатия и Шуслерова терапия.

Екип на Немския хомеопатичен съюз и „Преди обед“ ще избере някои от най-затрогващите истории, за да ги заснеме и покаже на екран. Така че, ако решите да бъдете част от този проект, трябва да сте готови да разкажете вашия опит пред окото на телевизионната камера.

Най-смелите от вас ще получат възможността да посетят родината на хомеопатията и Шуслеровата терапия – Германия.

В подкрепа на разпространението на идеята за съхраняване на здравето създадохме специални видео материали, които могат да обогатят опита ви или пък да ви запознаят с тайните на Шуслеровата терапия с 12 минерални соли.

Тъй като минералният баланс е в основата на всяка здрава клетка, е добре да знаете как можете да го оптимизирате и запазите.

Стресът, нередовното хранене, изборът на сладки, рафинирани, тестени, тежки храни, липсата на почивка се отразяват на начина на усвояване на полезните вещества в тялото.

Поради „бързия“ ни стил на живот и хранене консумираме много обработени с химия продукти, за които дори не знаем какъв минерален и витаминен състав имат.

Ето защо се стига до болести, неправилно разпределение на минералите в тялото и до много изпитания. С Шуслеровите соли може да преодолеете тези моменти без риск за здравето ви, при необходимост заедно с конвенционална или хомеопатична терапия.

Голямо предимство е, че можете да ги ползвате за вас и от първия ден на живота на вашите деца. Вижте как и открийте лечителя в себе си.

Очакваме вашите истории за здраве на www.istoriizazdrave.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти