Как да закърпим бюджета

Платена публикация

Как да закърпим бюджета
Снимка: Minizaem.bg

Според данни на Института за синдикални и социални изследвания (ИССИ), за да живее нормално едно 4 - членно домакинство са необходими по 557,55 лв. на човек или в семейството трябва да влиза общ доход в размер на 2230 лв.

Отново според ИССИ обаче, към момента в България повече от 77,6 на сто от домакинствата в страната живеят с доходи под тази издръжка на живот. Това означава, че повече от 5 милиона българи изпитват финансови затруднения и имат нужда от помощ, за да изкарат до заплата.

Алтернативите да се справят с финансовите си проблеми са няколко: да потърсят бързи заеми от небанкови институции като Minizaem.bg, да поискат помощ от родини или да кандидатстват за потребителски заеми от някоя банка.

Анализите на нагласите на потребителите показват, че през последните няколко години все повече хора се доверяват на онлайн кредитите и за това си има съвсем логична и конкретна причина.

Защо потребителите, които имат нужда от малки суми до заплата се доверяват на  кредитните компании, които предлагат бързи заеми?

Предимствата на бързите кредити са няколко:

  • Бързина при разглеждане и одобрение на онлайн заема;
  • Отпускане на одобрения кредит веднага и без никакво забавяне;
  • Възможност да се кандидатства и да се получи желаната сума изцяло онлайн, без да се посещава офис на компанията за бързи кредити;
  • Пълна конфиденциалност и прозрачност;
  • Възможност потребителя сам да определи времето за погасяване, както и размера на вноските, които може да отдели, за да погаси бързите кредити.

Небанковите финансови институции като MiniZaem.bg дават възможност на всички, които имат нужда от малки суми ( до 500 лв. ) до заплата или се нуждаят от онлайн кредит на вноски (до 1500 лв.) да получат финансова помощ веднага.

На всеки му се случва да има нужда от малка сума и да не може да се справи сам и тогава подобни кредитни институции са насреща, за да осигурят спокойствието на потребителите.

Да вземеш бързи кредити днес е наистина много лесно, но все пак потребителите трябва да са наясно, че както небанковите институции са коректни, така и самите те трябва да бъдат отговорни при погасяването на отпуснатия заем.

Добре е, преди да се потърси бърз заем, всеки да си даде сметка какви са собствените му възможностите за погасяване на кредита и да е кредитно отговорен към институцията, която в дни на нужда от малка сума за спешни случаи е била коректна към самия него.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти