Как да ускорим растежа на косата, да я направим по-гъста и красива в домашни условия

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Косата на главата ни расте през целия ни живот. Този ръст е цикличен и преминава през три фази: растеж, покой и падане. Първият етап заема от две до пет години, втората фаза – две седмици, третата – три месеца. В третата фаза косъмът спира да се развива, фоликулът се свива и се премества по-близо до повърхността на кожата. Косъмът се отделя и на негово място започва да расте нов. Въоръжени със знанието за тази цикличност, имаме възможност да влияем върху състоянието на косата. Макар да не е лесно да се спори с природата, постигането на по-здрава, гъста и силна коса е по силите на всеки човек, ако избере правилния продукт. Точно такъв е иновативният спрей HAIR FALL CONTROL. Всичко за действието му, ще намерите ТУК!

Как в домашни условия да постигнем по-гъста и красива коса?

За да отговорим обективно и честно на този въпрос, трябва да знаем от какво зависи растежа на косата? Да обърнем внимание на важни вътрешни и външни фактори. Средно косата расте с около 1 - 1,5 см. на месец. Затова е добре да приемем факта, че каквото и да правим, тя не може да порасне с 15 см. Трябва да се отбележи и, че всеки човек има индивидуална скорост на растеж на косата. Влияят пола, възрастта, генетиката, храненето, грижата, хормоналния фон, дефицита на желязо, прием на лекарства, сезонът (през лятото косата расте по-бързо отколкото през зимата), екологията. HAIR FALL CONTROL съдържа комбинация от силно ефективни съставки, които подхранват косъма и корена, овладяват косопада, ускоряват растежа на по-силна и плътна коса. Повече информация, вижте ТУК

Как да ускорим растежа?

Трихолозите (специалисти по кожата на главата и косата) смятат, че след 30 години косата започва да расте по-бавно. Въпреки това на този процес може да се повлияе. Доказано е, че за да имаме красива и здрава коса, в менюто ни трябва да присъстват продукти с Омега-3, Омега-6 мастни киселини, бобови, жълтъци, черен дроб, ядки, тиквени семки, спанак, авокадо… Ясно е, че в забързания ритъм на живота, трудно можем да осигурим толкова богато меню ежедневно. Затова имаме удобен вариант – мощен иновативен и натурален - HAIR FALL CONTROL спрей!

Какъв продукт да изберем, за да има ефект?

Какво действие да търсим от качествената грижа да кожата на главата и скалпа, която да накара косата да расте по-бързо:

*  Подобряване на кръвообращението на кожата на главата

*  Съдържание на активни вещества, които да спират падането

*  Успокояване и заздравяване на скалпа и фоликулите

*  Укрепване на структурата на косъма

Защо да се доверим на HAIR FALL CONTROL?

HAIR FALL CONTROL спрей е мощен комплекс от активни съставки. Уникалната и добре преценена формула започва да действа веднага след нанасянето.  Патентован натурален комплекс Procapil ™ в Спрея намалява производството на хормона дихидротестостерон (основният причинител на косопада). Осезаемо повишава устойчивостта на космените фоликули.  

Най-важният градивен елемент на косата – Кератин присъства в HAIR FALL CONTROL. Той попълва нарушените зони в косъма и създава естествен защитен слой срещу вредните влияния на околната среда (UV лъчи, хлорна вода, изправяне с преса, къдрене и др). Помага на косата да се възстанови, придава блясък, плътност и предотвратява загубата й.

Безценен срещу калцирането на корена на косъма е магнезият! Присъства в състава на HAIR FALL CONTROL. Той се грижи за клетъчното хранене на фоликулите и създава условия за растеж на нова коса.

Bioline
Снимка: Bioline

За доброто кръвообращение на скалпа и увеличаването на жизнения цикъл на фоликулите спомага Гуараната. В HAIR FALL CONTROL тя намалява косопада и укрепва структурата на косъма.

За възстановяване на увредената коса и активиране на растежа в HAIR FALL CONTROL работи колаген COLLAGENA. Той е с патент и чистота 99,5% и доказано молекулярно въздействие.

По-бърз растеж на косата, по-плътен и силен косъм, блясък и самочувствие. Осигурете си го още сега! HAIR FALL CONTROL под формата на дълбоко проникващ спрей може да бъде поръчан с безплатна доставка от ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти