Как да създадете перфектната коледна визия?

Платена публикация

коледа двойка елха
Снимка: Pexels

През декември една ли има нещо по-вълнуващо от Коледа. Този празник, който събира семейството и близките хора около вкусната трапеза на сладки приказки и споделени щастливи моменти. Празникът, който ни напомня, че вълшебствата съществуват и е нужно само да се огледаме наоколо.

Остават само броени дни, докато календарът отбележи 25 декември. Ако и вас ви е завладяла магията на празничния сезон, вероятно вече сте започнали с избирането на подаръци, а може би дори вече сте ги опаковали. Сигурно сте избрали какво да сготвите и как да украсите масата. Но покрай всички тези приготовления не забравяйте да помислите и за себе си.

Избрахте ли вече какво да облечете за празничната вечеря? Ако още не сте планирали своята перфектна коледна визия, не се притеснявайте. В следващите редове сме подготвили някои полезни съвети, с помощта на които ще изглеждате ослепително в коледната нощ. Вижте кои са те:

Започнете с избора на тоалет за празника

Тоалетът, който ще решите да облечете, ще бъде централна част от цялостната ви визия. Затова добра идея е първо да решите какво ще облечете. Възможностите са много, а коя точно да изберете зависи от фактори като това къде ще решите да прекарате празника, планирате ли да направите коледна фотосесия с вашите близки и т.н.

Ако сте решили тази година да спретнете уютно семейно събиране в тесен кръг и за вас приоритет е да се чувствате комфортно в дрехите, които сте избрали, тогава коледните пижами са повече от отлична идея. С тях ще поставите удобството, на първо място, но едновременно с това ще запазите духа на празника. А що се отнася до снимките край елхата, със сигурност ще се получат чудесно, ако цялото семейство сте избрали тази визия.

В случай, че вашето празненство ще бъде официално -  може би сте поканили повече гости или пък планирате да посрещнете празника в ресторант, то е нужно да заложите на елегантен тоалет. Изисканата червена рокля е истинска класика, с която няма как да сгрешите. Ако ви се струва прекалено тривиално, може да заложите на костюм в две части - като го комбинирате със забележителни аксесоари.

Някъде по средата между комфорта и изискаността е следващото ни предложение. С него ще се чувствате удобно, но едновременно с това ще изглеждате и много стилни. Комбинацията на кожена пола или клин с плетен кашмирен пуловер е изключително актуална. Може спокойно да заложите на комбинация от по-неутрални цветове като бяло, бежово или кафяво.

Прическа и грим

Още важни детайли, за които да се погрижите. Гримът и прическата, които ще изберете, трябва да кореспондират с вашия тоалет. Ако целите да постигнете  небрежна визия, бихте могли да сплетете косата на плитки или да направите леки къдрици с машата.

В случай, че искате да наградите визията, винаги бихме могли да посетите фризьор, които да стилизира косата със сешоар, като създаде повече обем или пък да отделите повече време за красив и официален кок.

Същото важи и за грима. Посещението при професионалист би ви спестило доста усилия, особено ако сте от дамите, които по-рядко посягат към четките. Класиката за празника задължително включва класическо червено червило, деликатен блясък на очите и очна линия за разкош. Бихме могли, разбира, се да и изневерите и да заложите на грим в по-неутралната гама, ако червеното червило ви се струва прекалено натрапчиво. Не забравяйте, че най-добрият грим е този, с който се чувствате красиви и себе си!

Ако ще сте вкъщи и не смятате, че е нужно да слагате грим, в това няма нищо лошо. Достатъчно е да се погрижите за кожата, като я почистите добре и нанесете добър хидратиращ продукт, който ще я направи мека и сияйна.

Парфюмът - невидимият, но задължителен аксесоар

Независимо къде ще прекарате празника и какво ще облечете има един невидим аксесоар, но задължителен аксесоар, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно. Да, познахте, става въпрос за вашият парфюм. Направете празника още по-специален, като изберете специално коледно ухание.

Парфюмните специалисти от онлайн магазина на Венера Козметикс съветват да подберете аромат, в който се съдържат някои от празничните нотки. Това могат да бъдат нотки на ванилия, канела, джинджифил, портокал или друг цитрус. С други думи всички онези приятни ухания, които свързваме с Коледа, могат да бъдат част от вашия парфюм за празника.

Е, готови ли сте да създадете една забележителна коледна визия тази година?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти