Как да стартирате нов бизнес със сигурни бебешки колички?

Платена публикация

детска количка
Снимка: Zizzito

Поговорката за пакетчето чай, което във вряща вода показва истинските си качества, често се използва като сравнение за икономически кризи и смутни времена като днешните. Факт е, че секторът на търговията на дребно в момента е доста затруднен. Съществуват обаче различни възможности да подходим и да се опитаме да яхнем момента.

Първи стъпки в предприемачеството

детска количка
Снимка: Zizzito

В частния бизнес има закономерности, които да следваме в името на успеха. Ключово правило в директните продажби е, например, да идентифицираме такива продукти, за които има най-голямо търсене на избрания от нас пазар. Жокер: Икономичните и качествени решения жънат голям успех във времена на финансови предизвикателства.

Една от нишите, към които можем да се насочим, е пазарът на детски стоки. Най-напред е редно да проучим възможностите в нашето населено място. Също така е препоръчително да си направим и бизнес план и да пресметнем възможностите си за инвестиране в начинанието, както и да прогнозираме каква възвръщаемост бихме могли да имаме.

След като сме очертали за себе си първоначалната идея, е време да се свържем с дистрибутор на желаната от вас стока, за да можете да обсъдите заедно условията на партньорство. Имайте няколко неща предвид:

► Все още чуждестранният внос се котира по-добре от родното производство, особено що се отнася до Западна Европа;

► Отношенията с няколко ключови дистрибутора могат да усложнят излишно нещата. За предпочитане е поне в самото начало да започнете продажби с малък контингент от сигурни доставчици, които оптимално да покриват голяма част от диапазона стоки, които бихте искали да предлагате.

Количката - нужна на всяко бебе

Една от стоките, които никога не спират да се търсят, това са бебешките колички на едро . На почти всяко домакинство му се налага да си закупи такова приспособление поне веднъж в живота. Освен това те са от детските принадлежности, които както се казва, “скъсваме от употреба”. Количките втора употреба рядко са в безупречно състояние. За някои родители дори е трудно да я опазят за следващото си дете. Като цяло и няма нужда, тъй като вече има много добри марки, които се предлагат и на съвсем достъпни цени.

Разнообразието продава

Изкусните търговци знаят, че потребителите харесват изобилието и възможността да купуват свободно и по свой избор. В последните години пазарът се насити до такава степен, че запратиха в историята конвенционалната количка, предназначена чисто и просто да вози бебето и чантата на мама, закачена на дръжката.

детска количка
Снимка: Zizzito

Някои родители днес имат проблеми с често засядащ асансьор или подлез без рампа и търсят възможно най-леката количка. На други им предстои да бутат возилото по тротоари с плаващи плочки и неасфалтирани отсечки покрай новостроящи се сгради - те залагат на маневреността. Затова и бебешките превозни средства са най-различни, мултифункционални и могат да задоволят и най-капризния вкус. Има колички за близнаци, има колички за деца на планинари. Има и колички, които могат да се преправят на столчета за хранене, за кола и др.

Качеството печели лоялността на клиентите

Рекламата работи най-добре, когато е искрена и неподправена. Когато веднъж сте доказали на своите първи клиенти, можете да бъдете сигурни, че те ще разкажат и на близките и приятелите си за вашето магазинче. Някои от тях ще побързат да дойдат при вас, за да се снабдят и те с хубава количка. Така бързо ще наберете оборот и ще можете да заредите бизнеса си с още много нови и разнообразни артикули.

детска количка
Снимка: Zizzito

Жокер: доставяйте

В днешно време е почти задължително да извършваме и доставки до адрес или куриерски офис на стоките, които продаваме. Проучете какви възможности можете да предложите на клиентите си в това отношение.

Детските колички могат да бъдат само началото на вашия успешен собствен бизнес. Започнете, като посетите сайта Zizito.com . Детските колички, предлагани тук, са сигурни, безопасни и най-важното – притежават сертификат на SGS.

Той се издава от швейцарската компания за качество SGS (Société Générale de Surveillance) и е гаранция, че продуктите и услугите, които ще предложите на бъдещите си клиенти, отговарят на световните стандарти и местните разпоредби.

SGS е създадена през 1878 г., и отдавна се е утвърдила като световен лидер за проверка, тестване и сертифициране и е призната като глобален еталон за качество и почтеност.

детска количка
Снимка: Zizzito

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти