Как да се гримираме като топ модел?

Платена публикация

Ирина Шейх
Снимка: Avon

Ирина Шейх - световно известен модел и любима на Кристиано Роналдо, ни съветва как да постигнем  приковаващ мъжете поглед, който ги държи дълго в плен на нашето очарование 

Нека си признаем - всяка една от нас мечтае да плени сърцето на поне един любим и известен актьор, певец, рок музикант или спортист.

Как да спечелим сърцето на любимата звезда съветва Ирина Шейх.

Най-важното е да сме уверени и да се чувстваме красиви
Не всеки е роден с перфектни черти и данни на топ модел. Дори в света на красотата и модата не е достатъчно да си просто красив – ако беше така, гримът изобщо нямаше да бъде част от фотосесии или филми. Важно е гримът да се използва, за да подчертае достойнствата и да тушира по-малко перфектните ни черти.

Да изкарваме на преден план достойнствата си
Ирина Шейх е чувствена и изящна и нейна запазена марка е магнетичният поглед. Тайната на драматичния поглед на Ирина е заключена в няколко хитрини, които прилага когато се гримира.

Най-напред, важно е спиралата да бъде добра – не можем да очакваме чудеса от козметика, която не е достатъчно качествена. Затова Ирина използва Super Drama от AVON – спирала за мигли с революционна ветрилообразната четчица. Новата ултра черна формула на спиралата осигурява двоен ефект – едновременно обем и дължина.

Очите изглеждат до 20% по-големи, тъй като подхранващите частици на спиралата обгръщат всяка мигла, докато леките силициеви фибри придават внушителна дължина. А защо е нужно очите ни да изглеждат по-големи и с по-плътни мигли? Защото по-големите и широко отворени очи наподобяват невинния детски поглед, по който мъжете, в това число и звездите, доказано полудяват!

За постигане на интензивен ефект "драма" в погледа, Ирина съветва да нанасяме два пласта спирала Super Drama.

Зацапването докато нанасяме спирала на долните мигли, ни отдалечава от желания изразителен поглед. Затова сгънете хартиена салфетка, поставете я под долния клепач и я задръжте с една ръка, докато с другата нанасяте спиралата.

Желателно е да се внимава капачката на спиралата винаги да е затегната и да се избягва движението на четката навътре навън в нея – така вкарваме въздух, което води до по-бързо изсъхване.

Следвайте съветите на Ирина и ще сте готови да приковете със супер драматичен поглед дори Брад Пит.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти