Как да превърнем гладенето в приятно занимание?

Платена публикация

Как да превърнем гладенето в приятно занимание?
Снимка: netinfo

Гладенето на дрехи не е лесна работа. Толкова много видове платове, плисета, басти, шевове и кройки, могат да докарат главоболие и на най-добрите домакини.

Да си представим за миг, че идеално изгладените дрехи съществуват просто ей така. Малко хора биха пренебрегнали това удобство. Перфектна визия с минимални усилия е мечта за много от нас. Благодарение на модерните технологии се приближаваме все повече към нея.

В наши ръце остава значително по-леката задача да изберем правилния уред за гладене. За да оправдае той очакванията ни, първо трябва да сме наясно какви количества и материи ще гладим и второ какви са навиците ни – дали гладим много и различни дрехи накуп или само непосредствено преди да излезем сутрин. Отговорите на тези въпроси ще ни насочат към бъдещия ни помощник.

Професионалистите също се доверяват на парогенератора с високо налягане Tefal Pro Express X-pert Care.

Антония Йорданова е един от най-успешните стилисти в България. Облича звезди и телевизионни водещи и създава неповторими визии за фотосесии в някои от най-известните списания у нас. В работата си тя е безкомпромисна и търси съвършенството във всеки детайл.

„За мен са важни резултатите, затова от години се доверявам на уредите за гладене Tefal. Благодарение на мощната пара, генерирана от бойлера с високо налягане на парогенератора Tefal Pro Express X-Pert Care, мога да гладя няколко слоя наведнъж, тъй като тя прониква дълбоко в тъканите и ми помага да си спестя ценно време. С мощния паров удар се справям перфектно дори с трудни материи. А с любимата ми възможност за вертикално гладене мога бързо и лесно да отстраня гънки от дрехи със специфични кройки или просто да освежа завесите вкъщи.“

Възможността да се гладят различни тъкани и дори нестандартни кройки бързо и лесно, с винаги перфектен резултат, е това, заради което тя е сред хората избрали парогенератора Tefal Pro Express X-pert Care за свой верен помощник при грижата за личния си гардероб и при професионалните си ангажименти.

Вижте съветите на Антония за избор на подходящия уред за гладене във видеото.

Професионалните резултати вече са всекидневие у дома.

Едва ли има нещо по-добро от това да получаваш отлично качество с по-малко нерви и усилия? Ако гладите често и не обичате да правите компромиси с визията си, то парогенераторът с високо налягане Tefal Pro Express X-pert Care e решението за вас. Мощен професионалист, който се справя с лекота, независимо от степента на измачкване и вида на материята.

Снимка: netinfo

Защо да изберете парогенератора с високо налягане Tefal Pro Express X-pert Care?

Защото е трудно да получите втора възможност да направите добро първо впечатление. С изключителните функции на експерта в гладенето, ще осигурите перфектна грижа за дрехите си:

- Притежава бойлер, който генерира до 3 пъти повече пара в сравнение с традиционните парни ютии. Така постигаш перфектни резултати за рекордно кратко време - защото парата прониква дълбоко в тъканите и позволява едновременно гладене на няколко слоя тъкани.

- Мощен паров удар за отстраняване и на най-дълбоките гънки.

- Голям подвижен воден резервоар, който улеснява продължителното гладене на големи количества дрехи.

- С грижа за дрехите: двойна защита от неприятни бели следи благодарение на антиваровиковия колектор, който улавя варовиковите частици и мокри петна по дрехите, с помощта на уникалната функция Spiral protect, която превръща останалите в маркуча капки вода от предходния цикъл на гладене в пара.

- Интелигентно управление – 5 автоматични настройки за осигуряване на оптимална комбинация от пара и температура за различните тъкани.

- Самопочистваща се плоча Auto Clean – осигурява идеално плъзгане и дълготрайна ефективност.

- Дълъг живот на уреда и дълготрайна ефективност на парата, благодарение на антиваровиковия колектор, който предпазва бойлера от натрупването на котлен камък.

- Лесно и безопасно съхранение и транспортиране.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти